El director de Catalunya Ràdio i de Mitjans Digitals de la CCMA, el periodista Saül Gordillo.
El director de Catalunya Ràdio i de Mitjans Digitals de la CCMA, el periodista Saül Gordillo.

El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, rep el Premi Premsa Comarcal 2018

El també director de Mitjans Digitals de la CCMA l'han guardonat pel seu "suport incondicional" als mitjans de proximitat

Actualitzat

El director de Catalunya Ràdio i de Mitjans Digitals de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), el periodista Saül Gordillo, ha rebut aquest dissabte a Riudoms el Premi Premsa Comarcal 2018 pel seu "suport incondicional al col·lectiu" dels mitjans de comunicació de proximitat del país. Gordillo ha agraït el premi a l'Associació Catalana de la Premsa Comarcal i al seu president, Francesc Fàbregas, i ha reiterat el seu compromís de suport a les publicacions impreses i digitals d'arreu del territori.

A l'onzena Convenció de la Premsa Comarcal, el director de Catalunya Ràdio ha remarcat l'acord de col·laboració de l'emissora pública amb l'entitat que agrupa les capçaleres locals i comarcals. Gordillo ha recordat els seus inicis professionals en mitjans escrits locals -la revista "El nunci" de Calella, la publicació mensual "Repòrter" de l'Alt Maresme, "Diari Maresme" i les edicions comarcals d"El Punt"-, així com la vinculació que va mantenir amb Premsa Comarcal durant la seva etapa a la direcció de l'Agència Catalana de Notícies (ACN), de la qual la CCMA ara és accionista.

L'altre professional premiat durant la jornada amb el guardó de Premsa Comarcal 2018 ha estat l'escriptor, articulista, professor i tertulià del "Catalunya migdia", de Catalunya Ràdio, Francesc Canosa. Gordillo i Canosa han reivindicat "l'orgull dels seus orígens professionals en mitjans locals i comarcals".

ARXIVAT A:
Mitjans de comunicació
Anar al contingut