Un moment del final d'El Desconcert a la Sala Apolo
La festassa a la Sala Apolo

El Desconcert d'iCat: ens veiem a l'FM!

Un concert memorable! Un regal amb onze estel·lars actuacions: Manel vs. P.A.W.N Gang; La Pegatina vs. Ramon Mirabet; Joan Dausà vs. Falciots Ninja; David Carabén vs. Maria Arnal i Marcel Bagés; Joan Miquel Oliver vs. Renaldo & Clara; Delafé vs. Eduard Gener; Les Sueques vs. Museless; El Petit de Cal Eril vs. Pavvla; Arnau Tordera [Obeses] vs. Guillem Roma; Animal vs. Raynald Colom i Yacine Belahcene vs. Bikimel.

Actualitzat

"L'any que ve a l'FM!, l'any que ve a l'FM!" És el crit unànime que va marcar el punt final d'un memorable Desconcert i el punt d'arrencada d'iCat per a la pròxima temporada: el retorn a la freqüència modulada! Una hora i mitja de parelles "impossibles" que va tenir el seu punt culminant al final: veure a l'escenari de l'Apolo els Manel i els P.A.W.N. Gang versionant el "Jo competeixo". Una aposta que no va defraduar gens ni mica el miler d'incondicionals d'iCat que van omplir la Sala Apolo.

La TRACKLIST

Lo más bonito del mundo (original de Delafé)

Jo mai mai (original de Joan Dausà)

Com fa tothom (original de Refree)

El bandoler (original de Lluís Llach)

La mujer que mordió un piano (original de Joan Miquel Oliver )

Virolai Dub​

This is love (original de PJ Harvey)

I want to break free (original de Queen)

El cor (original de El Petit de Cal Eril)

El Cuarto de Tula (original de Buenavista Social Club)

Me enamoré (original de Shakira)

Jo competeixo (original de Manel)

 

Instagram, també a l'alçada!

A través de les etiquetes #ElDesconcert i #ElDesconcertDuuo, es van compartir selfies i imatges del concert que mostren la connexió eterna entre l'audiència d'iCat i l'emissora i que, ara, també ha estat una peça clau per fer possible el seu retorn a l'FM. 

 

A les xarxes socials, també es va seguir minut a minut El Desconcert. A la sala, entre els assistents, el responsable de la Conselleria de Cultura, Santi Vila, i el vicepresident del govern, Oriol Junqueras.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut