Gossip

"El gossip" de Xavi Campos. Secció d'"El Club de la Mitjanit"

Xavi Campos ens fa arribar cada dia informacions i curiositats a les quals només ell hi té accés

Podcast

ÀUDIOS

Follow Garriga

"Follow Garriga", amb Xavi Cazorla. Secció d'"El Club de la Mitjanit"

Els diumenges, Xavi Cazorla fa el recull dels millors moments d'"El club de la mitjanit" de cada setmana, però també de les relliscades, les curiositats, els detalls... Follow Francesc Garriga.

Podcast

ÀUDIOS

Els losers

"Losers", amb Adrià Serra. Secció d'"El Club de la Mitjanit"

Adrià Serra parlarà dels antiherois, a l'espai "Els losers". Perfils diferents d'esportistes i històries vinculades a l'esport.

Podcast

ÀUDIOS

Tribuna Minguella

"La Tribuna Minguella". Secció d'"El Club de la Mitjanit"

El Minguella té una de les seccions més esperades! Cada dijous repassa l'actualitat blaugrana amb el seu estil inconfusible. I pel mateix preu, ens fa la crítica de dues pel·lícules a la ineludible subsecció "Un Minguella de cine". Tens l'entrada a punt?

Podcast

ÀUDIOS

El lloro

"El lloro", amb Javi Miguel. Secció d'"El Club de la Mitjanit"

Cada setmana, Javi Miguel ve al programa, literalment, amb un lloro! Durant la setmana li obre la gàbia perquè voli i li expliqui coses que passen al vestidor del Barça. El Javi ens ho trasllada amb la seva manera particular d'explicar les coses més amagades dels jugadors blaugrana.

Podcast

ÀUDIOS

American Dream

"American Dream", amb Jordi de Mas. Secció d'"El Club de la Mitjanit"

Cada dilluns, Jordi de Mas ens porta el millor dels esports dels Estats Units. NBA, Futbol Americà, Beisbol... Let's play!

Podcast

ÀUDIOS

Tres tuits i repicó

"Tres tuits i repicó", amb Gerard Jubany. Secció d'"El Club de la Mitjanit"

Una repassada setmanal a Twitter, la xarxa social més utilitzada per esportistes i periodistes, de la mà de Gerard Juvany. Fílies, fòbies i "likes". Tres tuits destacats i un repicó en forma de concurs esbojarrat, marca de la casa.