Gossip

Jordi Borda i Xavi Campos ens fan arribar cada dia informacions i curiositats a les quals només ells poden accedir.

ÀUDIOS

Canya o safareig

El periodista del diari "Sport", Javi Miguel, ho sap tot del vestidor del Barça. I cada setmana ens deixa triar. Pot explicar-nos un tema més polèmic, "canya", o un tema més divertit i distès, "safareig". I combinant dies de canya i dies de safareig anem coneixent detalls. Quins són els sobrenoms dels jugadors del Barça? Què va passar després d'Anoeta el gener del 2015? Quines quintades els fan als jugadors que arriben? Quines fotos de perfil de WhatsApp té la plantilla blaugrana?

ÀUDIOS

American Dream

Cada dilluns, Jordi de Mas ens porta el millor dels esports dels Estats Units. NBA, Futbol Americà, Beisbol... Let's play!

Connexió Madrid

ÀUDIOS

La Biblioteca del Club

Carles Geli i Carlos Pérez, protagonistes de "La Biblioteca del Club"

Cada divendres, Carles Geli aconsella la lectura d'un llibre que, d'alguna manera, té un lligam amb l'esport. I Carlos Pérez de Rozas ens presenta fotografies vinculades al llibre. A "La Biblioteca del Club" guardem els llibres del nostre Carlos positiu i el nostre Carles negatiu.

Minguella vintage

Minguella vintage

Minguella vintage

Josep Maria Minguella explicarà cada dijous la cuina dels grans fitxatges històrics, amb tot luxe de detalls. Tot allò que sempre hem volgut saber de les negociacions, a "Minguella vintage".

ÀUDIOS

Els losers

Losers

Losers

Adrià Serra parlarà dels antiherois, a l'espai "Els losers". Perfils diferents d'esportistes i històries vinculades a l'esport.

ÀUDIOS

Follow Garriga

Garriga té la seva pròpia repesca

Garriga té la seva pròpia repesca

Els diumenges, Xavi Cazorla fa el recull dels millors moments d'"El club de la mitjanit" de cada setmana, però també de les relliscades, les curiositats, els detalls... Follow Francesc Garriga.

ÀUDIOS

Els partits a la nostra manera

Després de LaTdp ens toca a nosaltres explicar el partit. I ho fem amb la visió particular del Quim Bonet. Agafa els millors fragments de la transmi d'en Puyal i els barreja amb els talls més divertits i bojos. Una bona manera de reviure el partit tot rient. 

ÀUDIOS