Un curs més el programa esportiu de les nits de Catalunya Ràdio i Esport3 serà "El Club de la Mitjanit". Francesc Garriga torna a posar-se al davant dels micròfons i les càmeres per explicar una temporada apassionant i amb reptes il·lusionants. El to desenfadat, el rigor i la pluralitat seguiran sent el pal de paller per les nits, en l'horari habitual d'11 de la nit a 1 de la matinada.

Els clàssics del programa no fallaran! Antoni Bassas, Ramon Besa, Jordi Costa, Sònia Gelmà, Xavi Torres... i tampoc fallaran els "diabòlics" Bernat Soler i Ricard Torquemada. La nòmina de tertulians és de luxe i els noms de Lluís Canut, Sergi Solé, David Clupés, Roger Xuriach, Oriol Domènech, Josep Maria Minguella, Carles Fité i Albert Martin tampoc hi faltaran. A més s'incorporen a "El Club", Eloi Vila i Ruth Vilar.

Els analistes Gerard Autet (no faltaran les anècdotes) i Àlex Delmàs continuaran aportant la seva visió privilegiada i el Xavi Campos aportarà aquells detalls mai revelats fins al moment al seu "Gossip" dels dilluns.

Espais consolidats com "La FIFA" [Fina i Faixedas], "American Dream" [Jordi de Mas] i "El Lloro" [Javi Miguel] seguiran a la graella. Com a novetat, les renovades seccions d'Adrià Serra (després de 3 cursos fent els Losers es renova) i Gerard Jubany. Amb què ens sorprendran?

També fem un fitxatge que no deixarà indiferent. Arriba l'Èdgar Fornós que sortirà al carrer a copsar l'ambient. I segur que alguna conclusió treurà.

I sí, el Xavi Cazorla seguirà venint els dijous per repassar el "millor" del programa al seu particular "Follow Garriga".