Les nits esportives de Catalunya Ràdio i Esport3 són d'"El club de la mitjanit". Francesc Garriga torna a posar-se al davant dels micròfons i les càmeres amb la voluntat de mantenir el to desenfadat però rigorós que el caracteritza. Amb clàssics, com els dilluns d'Antoni Bassas i Ramon Besa. També amb els millors analistes, que passen pel programa: Ricard Torquemada, Bernat Soler, Sònia Gelmà o Jordi Costa. I amb els apunts tècnics de cada dilluns de Gerard Autet, que es complementen amb els divendres més didàctics de la mà d'Àlex Delmàs.

Xavier Fina i Dani Ballart ens aportaren la mirada en clau Espanyol i el Fel Faixedas i l'Eduard Solà són la referència pel Girona. Oriol Domènech, els nostres ulls al futbol base.

Els dimarts canvien de cara. Amb Xavi Torres, aquest curs debuta al programa el reconegut periodista Lluís Canut i l'ex director de comunicació del Barça Albert Roura. Gerard Jubany estrena "Tres tuits i repicó", una mirada molt diferent i esbojarrada de les xarxes. L'NBA amb l'"American Dream" del Jordi de Mas, els "Losers" de l'Adrià Serra i un reconvertit Javi Miguel segueixen sent puntals, com el Carles Fité, convertit en el nostre espia de l'actualitat i analista del Madrid.

Al "Gossip", una autèntica referència, el Xavi Campos ens explica els secrets i detalls més ben guardats. Sense oblidar Quique Guasch, sempre al límit amb notícies sorprenents i la "Tribuna Minguella", des d'on el veterà agent de jugadors hi diu la seva. I sí, el Xavi Cazorla seguirà venint els dijous per repassar el "millor" del programa al seu particular "Follow Garriga".