Francesc Garriga el presenta per segona temporada "El club de la mitjanit", el magazín esportiu nocturn de Catalunya Ràdio de dilluns a divendres de 23 a 01. I ho fa acompanyat per la Laia Tudel. Aquesta temporada, el programa es trasllada als estudis de Televisió de Catalunya: s'emet multicanal de forma simultània per Esport 3, Catalunya Ràdio i els mitjans digitals.

Francesc Garriga compta amb el gruix dels col·laboradors del curs passat i algunes incorporacions interessants. Antoni Bassas, Ramon Besa, Ricard Torquemada, David Torras, Xavi Torres, els 3D (Carles Domènech, Oriol Domènech i Joan Domènech), Ricard Torquemada, Bernat Soler es mantenen com a eixos principals, amb dos dels fitxatges de l'estiu Jordi Costa i Sònia Gelmà, que cada dimecres seran al programa.

Potenciem l'espai GOSSIP, on Jordi Borda i Xavi Campos desevelen els secrets més ben guardats al món Barça.

A més, el programa comptarà amb les valoracions de Jordi Roger, Carles Fité, Gerard Autet, Lluís Carreras, Marc Mayola, Xavi Fina i Dani Ballart.

I no ens podem oblidar de les seccions, que donen personalitat al programa. A les habituals "Els Losers" (Adrià Serra), "Canya o Safareig" (Javi Miguel) i "Follow Garriga" (amb Xavi Cazorla), sumem el fitxatge estrella de Marta Carreras i Sònia Oleart i Pol Gustems, com a home a Manchester.