El 12-O, a Catalunya Ràdio

Seguiment de l'actualitat informativa a través d'"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, i l'"Estat de Gràcia", amb el Joan Rufas

Actualitzat

Catalunya Ràdio ha preparat una programació extensa per seguir, analitzar i debatre l'actualitat del 12 d'octubre, Dia de la Hispanitat. Serem a les diferents manifestacions que han convocat els col·lectius espanyolistes i els antifeixistes, a Barcelona. Com cada any, també seguirem l'acte de la Falange a la muntanya de Montjuïc, on aquesta vegada es manifesta sota el lema 'España ni se vota ni se negocia: se defiende'. A les 11.00 comença la tradicional desfilada militar a Madrid, on tindrem un nou punt de connexió amb Jordi Prats.

"El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura

Aquest 12 d'octubre, el periodista Albert Segura, responsable actualment del programa "Solidaris", s'estrena en la substitució de Mònica Terribas. Coincidint amb tots els actes esmentats, de 9.00 a 12.00 es faran diverses taules d'anàlisi. A "La tertúlia" hi participarà Marc Colomer, director de l'Agència Catalana de Notícies (ACN); Manuel Manchón, director adjunt de Crònica Global; Mònica Sabata, directora executiva de la Càtedra Josep Terme, i Montserrat Tura, metge i exconsellera. Una mica més tard es debatrà el paper de l'exèrcit en la societat actual. Entre els ponents d'aquesta taula trobem Julio Rodríguez, secretari general de Podem Madrid; Luis Gonzalo Segura, extinent de l'exèrcit espanyol expulsat de les Forces Armades; Marc Gafarot, expert en Relacions Internacionals, i Ainhoa Ruiz, investigadora i experta en comerç d'armes i militarització.

"Estat de Gràcia"', amb Joan Rufas

Una altra de les novetats d'aquest 12 d'octubre és Joan Rufas, que substitueix Roger de Gràcia. Qui va ser presentador del "Crackòvia", de TV3, té la missió de posar-hi un toc d'humor i entreteniment, sense deixar de banda l'última hora informativa de tot el que generi el dia. Es parlarà del documental "Eugenio", s'analitzarà la vida dels corresponsals a l'Amèrica de Trump i es farà un repàs del millor que s'ha vist al Festival de Cinema de Sitges.

"Dies de ràdio", presentat per Santi Carreras, i "Interferències", de Montse Virgili, són alguns dels altres continguts que s'escoltaran a l'antena de Catalunya Ràdio aquest 12-0. A més, es recuperarà un "En guàrdia!" de fa 11 anys on Oriol Junqueras parlava dels catalans a la conquesta d'Amèrica. 

Anar al contingut