Entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio"

David Verdaguer: "Ara falta que 'Estiu 1993' pugui anar als Oscars. Seria l'hòstia!"

"Estiu 1993" ha estat seleccionada per representar el cinema espanyol als Oscars. En una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", David Verdaguer, un dels seus protagonistes, s'ha mostrat exultant

Després de guanyar premis als festivals de Berlín i Màlaga, la pel·lícula "Estiu 1993" ha estat l'escollida per representar el cinema espanyol als Oscars. La cinta, òpera prima de la directora Carla Simón, competia amb "Abracadabra", de Pablo Berger, i "1898. Los últimos de Filipinas", de Salvador Calvo.

Després de saber-se la notícia, en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio", l'actor David Verdaguer, el tiet de la Flora al film, s'ha mostrat exultant:

"Estic molt feliç. És molt fort. Ara falta que això acabi arribant i "Estiu 1993" pugui anar als Oscars. Seria l'hòstia!"

"Estiu 1993" es basa en fets reals, en concret, en la mateixa biografia de la directora. La pel·lícula explica la història de la Frida, una nena de 6 anys que perd la mare i ha d'anar a viure amb la seva família adoptiva, uns tiets que viuen al camp amb la seva filla de 3 anys.

Abans d'aquesta nominació i després de rebre nombrosos guardons internacionals, Àlex Gorina va entrevistar Carla Simón. La directora assegurava estar vivint un somni.

ÀUDIOS RELACIONATS