Obrir
àudio
Talents
Valorar restaurants sense ser un expert? Així és Macarfi, l'alternativa popular a Michelin
Per Òscar Callau
Aquesta guia gastronòmica va néixer a Barcelona amb la voluntat de donar veu i vot als comensals
La tarda de Catalunya Ràdio
La pinya, les infusions i els pets, les claus per pair bé una calçotada
Obrir
àudio
Catalunya nit
El restaurant Disfrutar de Barcelona, nou tres estrelles de la Guia Michelin
Per Òscar Callau
Obrir
vídeo
El matí de Catalunya Ràdio
Carme Ruscalleda: "Hi ha més programes de cuina que mai, però cada cop cuinem menys"
Obrir
àudio
El matí de Catalunya Ràdio
Receptes sorprenents per fer cremes fredes per a l'estiu (més enllà del gaspatxo)
Per Maria Nicolau
Obrir
àudio
El matí de Catalunya Ràdio
Amb crema, pinyons, fruita o llardons: com fer la millor coca de Sant Joan
Per Maria Nicolau
Obrir
àudio
El matí de Catalunya Ràdio
Dels ingredients als additius: com llegir les etiquetes dels aliments
Per Maria Nicolau
El matí de Catalunya Ràdio
De la llauna a la brutesca: 5 maneres de cuinar els cargols
Per Maria Nicolau