Els quatre acusats d'intentar assassinar dos "bloods", a l'inici del judici (ACN)
Els quatre acusats d'intentar assassinar dos "bloods", a l'inici del judici (ACN)
Barcelona

Condemnats a 14 anys de presó tres "ñetas" per haver intentat matar dos joves

El tribunal ha imposat a un quart processat la meitat de la condemna perquè té una deficiència mental

RedaccióActualitzat

L'Audiència de Barcelona ha condemnat tres membres de la banda llatina dels Ñetas a 14 anys de presó cadascun per intentar matar dos joves, segons la sentència a la qual ha tingut accés Catalunya Ràdio.

El tribunal ha imposat a un quart processat la meitat de la condemna, 7 anys, perquè té una deficiència mental que li compta com un eximent.

Als quatre joves els van jutjar per haver apallissat dos joves d'una banda rival, els Bloods, el 2012 en un parc de l'Hospitalet de Llobregat. Aquella agressió va acabar amb tretze detinguts, però com que la majoria tenien menys de 18 anys van ingressar en un centre de menors. Als quatre majors d'edat se'ls van imputar "delictes de temptativa d'homicidi, robatori amb violència, lesions i pertinença a un grup organitzat".

Lluis Ferrés, advocat d'un dels condemnats, ha remarcat a Catalunya Ràdio la severitat de la sentència si es té en compte que la resta de joves que van consumar l'agressió en ser menors d'edat se'ls ha condemnat a dos anys d'internament.

La sentència remarca la intenció dels acusats de matar les dues víctimes com a revenja. El Tribunal assenyala que van agredir els dos joves a cops de puny, amb bats de beisbol, pedres i ampolles de vidre.

Anar al contingut