Gràcies, gràcies, gràcies!

#CatRàdioAmbTu: Els millors moments del Dia Mundial de la Ràdio

Catalunya Ràdio ha celebrat el Dia Mundial de la Ràdio de la millor manera possible: al costat dels nostres oients. Tots els programes d'aquest 13 de febrer s'han fet fora dels estudis de Barcelona. En aquesta llista trobaràs alguns dels millors moments d'una jornada molt especial.

Actualitzat

1. Justo Molinero ensenya l'art del "jaroteo" a Mònica Terribas i Lluís Llach

"El matí de Catalunya Ràdio" començava la jornada entre pernils i pop a la gallega al mític Casa Pepe de Santa Coloma de Gramenet i amb un amfitrió de luxe: Justo Molinero. Des dels estudis de Ràdio Tele-Taxi, en Justo ha ensenyat a la Terribas i a Lluís Llach la tècnica del seu famós "jaroteo".

2. L"AMP?" convida Shakira al Tecnocampus de Mataró

L'equip de l'"APM?" ha obligat els aplicats estudiants del Tecnocampus de Mataró a fer campana. El Serrat i la Shakira han estat les estrelles convidades i han cantat en directe "Qué bonita es Badalona".  

3. El Popap puja a un camió

Un dels llocs més habituals per escoltar la ràdio és a la carretera. L'equip del "Popap" ha volgut ficar-se literalment en el vehicle d'un oient i han fet el programa des de la cabina d'un camió al Pont de Molins. La presentadora Txe Arana ha estat una de les convidades!

4. Bukowski i Rodoreda al "Catalunya migdia"

L'Òscar Fernández i l'Empar Moliner han omplert d'actualitat la llibreria l'Espolsada de les Franqueses del Vallès. I com no podia ser d'una altra manera, s'ha parlat molt de llibres. No endevinaries mai quina és la primera novel·la que va emocionar l'Empar Moliner!

5. Popes, fadrines i molt de menjar a "l'Estat de Gràcia"

L'"Estat de Gràcia" ha celebrat consell de govern a l'horta de Lleida. A la sessió un debat d'allò més filosòfic: Què significa ser lleidatà? Pomes, peres, boira i la Seu Vella de fons en un marc incomparable!

6. "Monsieur Costa" des de París

El "Tot costa" és el programa que més quilòmetres ha fet. L'equip ha viatjat a París i s'ha instal·lat a casa de la Pauline i el Blai de cara al partit de lliga de Campions, que enfronta aquest dimecres el PSG i el Barça. Escalfant motors per a la prèvia, el programa han parlat amb Karabatic: "Més enllà de Messi, del Barça em quedo amb Rakitic, és amic meu. Del PSG, amb Verratti."

7. El "Catalunya vespre", des del menjador dels Graell

En Kílian Sebrià i la Sílvia Cóppulo s'han desplaçat fins al Vendrell. I amb el seu estil particular, en Kílian ha picat a la porta, l'hi han obert i pujant les escales ha fet el sumari. El programa sencer, des del menjador de casa dels Graell

8. Homenatge radiofònic a "El club de la mitjanit"

Ells han estat els encarregats de tancar una jornada de ràdio històrica. I ho han fet amb un homenatge als programes d'esports de Catalunya Ràdio. Un resum sonor amb les sintonies dels mítics "No ho diguis a ningú", "Teva Meva" o "Els millors anys de la nostra vida". Però també, un record per als programes que ocupen la graella actual, com "LaTdP", el "Tot costa", el "Tot gira" i "El club".

9. "Els experts" envaeixen l'estudi d'"El matí de Catalunya Ràdio"

"Els experts" han volgut colar-se en horari de "prime time" a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio aprofitant que la Mònica Terribas estava de visita a Santa Coloma. El seu moment de glòria només ha durat 2 minuts.

Anar al contingut