Tens dos minuts?

Tens 2 minuts? Posa't al dia amb el "Catalunya vespre"

Tens 2 minuts? Posa't al dia amb el "Catalunya vespre"

El "Catalunya vespre" t'explica tot el que necessites saber per estar al dia de l'actualitat. En només dos minuts, podràs conèixer els principals titulars de la jornada.

ÀUDIOS

La portada de la Cóppulo

Cada dia, Sílvia Cóppulo focalitza un fet de l'actualitat i dona la seva opinió. "La portada de Sílvia Cóppulo" obre l'anàlisi del "Catalunya vespre", a partir de les 22.00, a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació.

ÀUDIOS

Nou abecedari polític català

El procés sobiranista ha deixat un grapat de paraules noves en el llenguatge polític català. Tant els partidaris com els detractors del procés han inventat i han posat en circulació un vocabulari específic que fem servir habitualment i que, de vegades, donem per sobreentès. Amb voluntat de fer-ne explicacions curtes i entenedores, hem recopilat 40 d'aquestes noves paraules i expressions en un nou espai del "Catalunya vespre", de Catalunya Ràdio, que es diu "Nou abecedari polític català". Què volen dir, d'on han sortit i per què han fet fortuna paraules com, per exemple: estat propi, ordago, via canadenca o hiperventilats? La redactora de la secció de Política dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio Judit Perpinyà n'ha fet un recull de butxaca, i Jordi Galvany n'ha fet el muntatge tècnic. 

L'ull crític de Martí Farrero

"L'ull crític", una finestra oberta per treure el cap a la política, observar i prendre'n nota.

ÀUDIOS

"El tirabuixó"

Les veus que escriuen la partitura de l'anàlisi del dia

ÀUDIOS