Catalunya Ràdio ha multiplicat l'audiència digital en tots els dispositius
Catalunya Ràdio ha multiplicat l'audiència digital en tots els dispositius
comScore 2017

Catalunya Ràdio triplica la seva audiència digital en un any

Al juliol, Catalunya Ràdio va sumar 308.000 usuaris únics a Catalunya, 200.000 més que en el mateix mes de l'any anterior, segons dades de la consultora comScore

Actualitzat

El creixement digital de Catalunya Ràdio continua imparable. Al juliol, un total de 308.000 usuaris únics accedien als nostres continguts digitals a Catalunya, fet que representa un increment del 206% respecte al juliol de l'any passat. En el conjunt de l'estat espanyol, els usuaris únics van arribar als 466.000, un increment del 112%.

Catalunya Ràdio segueix creixent després de mesos acumulats de rècords en tots els dispositius. Els continguts de "El matí de Catalunya Ràdio", les diferents edicions dels informatius i "El suplement' han estat els continguts més consumits pels nostres usuaris.

Aquest creixement digital demostra que l'aposta per renovar la web i l'app ha estat encertada, així com la implicació del conjunt dels professionals a l'hora de compartir i difondre continguts de la ràdio a les xarxes socials.

La posada en marxa de +CatRàdio, continguts i programes exclusius digitals, també ha contribuït al creixement d'usuaris.

TV3 continua sent líder

Amb gairebé un milió i mig d'usuaris únics, TV3 continua sent la televisió líder a internet a Catalunya per tercer mes consecutiu, segons les dades de comScore del juliol. A l'estat espanyol, amb més de 2 milions d'usuaris únics, TV3 obté un 55% més d'audiència que al juliol del 2016.

Pel que fa al consum de vídeo per internet, TV3 també lidera el rànquing de televisió a Catalunya, amb 330.000 espectadors únics de vídeo, un registre que li permet mantenir el lideratge en aquest àmbit per sisè mes consecutiu. A l'estat, obté 565.000 espectadors únics, un 80% més que fa un any.

En conjunt, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) acumula 1.592.000 usuaris únics a Catalunya aquest passat juliol.

Anar al contingut