comScore Juliol

Catalunya Ràdio referma el seu creixement digital, també a l'estiu

El nombre d'usuaris únics que van accedir al juliol al web i a l'APP de Catalunya Ràdio va créixer un 53% respecte al mateix mes de l'any passat, segons dades de la consultora comScore

Actualitzat

Catalunya Ràdio continua el seu creixement imparable. Al juliol, un mes en què tradicionalment baixa el consum dels mitjans de comunicació, la nostra web i la nostra APP van tenir un 53% més d'usuaris únics respecte al juliol del 2017.

"El matí de Catalunya Ràdio", els informatius "Catalunya migdia" i "Catalunya vespre", i els programes "El suplement", "Estat de Gràcia" i "Tot costa" han estat els més escoltats del juliol.

Els continguts de caire polític dominen el rànquing dels més escoltats. L'entrevista als advocats Ben Emerson i Gonzalo Boye; el comiat de Joaquim Maria Puyal o els pronòstics dels periodistes Carlos Enrique Bayo i Ernesto Ekaizer són alguns dels àudios que més han interessat als usuaris.

TV3 manté el lideratge a internet a Catalunya i suma 15 mesos consecutius en la categoria de Televisió, i supera el milió i mig d'usuaris únics.

Anar al contingut