Estrena

Catalunya Ràdio presenta el tràiler d'"Incerta glòria"

El "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio i el "TN vespre" de TV3 han emès el tràiler oficial d'"Incerta glòria", una adaptació de la gran novel·la de Joan Sales

Sergi BaixasActualitzat

Els oients del "Catalunya vespre" de Catalunya Ràdio han pogut escoltar, per primera vegada, el tràiler de l'adaptació cinematogràfica d'"Incerta glòria", una novel·la de Joan Sales ambientada durant la Guerra Civil. La pel·lícula s'estrenarà el 17 de març als cinemes.

Dirigida per Agustí Villaronga, director de "Pa negre", i produïda per Isona Passola, "Incerta glòria" és una història que tracta sobre passions amoroses i amistats traïdes durant la Guerra Civil al front d'Aragó. Amb Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla i Bruna Cusí de protagonistes.

Joan Sales, considerat un dels grans escriptors de la literatura catalana i un dels màxims propulsors de la llengua, es va basar en les experiències personals que va viure a primera línia en diferents fronts de la Guerra Civil per escriure el llibre. Una història que descriu el punt de vista dels perdedors.

 

Traduïda al francès, l'alemany i l'holandès, la versió anglesa d'"Incerta glòria" firmada per Peter Bush va ser considerada per la revista britànica "The Economist" com una de les deu millors novel·les de ficció publicades al 2014.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut