El nou centre emissor de Tornafort, en marxa!

Catalunya Ràdio millora la seva cobertura a Sort, Soriguera i Rialp

Adéu a les històriques deficiències de cobertura! El senyal de l'FM de Catalunya Ràdio i les seves emissores a les poblacions de Sort, Soriguera i Rialp, al Pallars Sobirà, ja arriba en perfectes condicions amb la posada en marxa d'un nou centre emissor, el de Tornafort.

Actualitzat

Des d'avui, amb el nou centre emissor de Tornafort, Catalunya Ràdio se sintonitza, amb bona qualitat, a la freqüència 92.4; Catalunya Informació, a la 98.5; iCat, a la 104.9, i Catalunya Música, a la 100.8. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals atèn la petició dels consistoris de les tres poblacions, Sort, Soriguera i Rialp, de millorar la recepció de les emissions per l'FM.

Les emissores de Catalunya Ràdio ja arriben a més de set milions de persones

La xifra de 7.286.028 persones representa el 98,25% de la població catalana. La posada en marxa del centre de Tornafort s'emmarca en la política de millora de la cobertura que Catalunya Ràdio fa pel territori per evitar els punts foscos. Aquesta millora tècnica s'afegeix a la que al març es va fer a l'Estartit, al Baix Empordà, amb l'antena situada a la muntanya del Rocamoura.

En la posada en marxa del centre emissor de Tornafort hi han participat els alcaldes, Raimon Monterde [Sort] i Xavier Pedemonte [Soriguera], així com el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, i la presidenta de l'entitat municipal descentralitzada de Tornafort, Esther Ramoneda. La visita institucional ha estat acompanyada d'una altra de més tècnica, amb la presència d'Amadeu Gassó, el director d'Explotació i Enginyeria de la CCMA i els responsables de l'empresa Cellnex Telecom.

En la presentació Monterde ha destacat que tenir una bona cobertura era imprescindible: "Som un territori molt complex, orogràficament parlant, i sempre tenim problemes amb les cobertures de telefonia mòbil, de ràdio i televisió". De la seva banda, Gordillo ha posat l'accent en els esforços que està fent Catalunya Ràdio per millorar la cobertura a tot el territori i evitar punts foscos. El director de Catalunya Ràdio ha remarcat que "amb aquest centre emissor podem dir que les emissores de Catalunya Ràdio i la comunicació de servei públic arriben gairebé a la totalitat de la població de Catalunya".

Consulta les freqüències de les emissores de Catalunya Ràdio al territori.

Anar al contingut