S'ha fet públic l'estudi del Centre d'Estudis d'Opinió sobre els mitjans de comunicació

Catalunya Ràdio i TV3, els mitjans preferits per informar-se, segons el baròmetre del CEO

Segons la tercera onada del 2015 del baròmetre d'opinió pública, fet públic avui pel Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), TV3 i Catalunya Ràdio són els mitjans preferits pel públic per seguir l'actualitat informativa

Actualitzat

Avui s'ha fet públic el baròmetre d'opinió pública del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), corresponent a la tercera onada del 2015. Segons aquest estudi, els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) són els escollits per l'audiència per seguir l'actualitat informativa, i tant TV3 com Catalunya Ràdio se situen al capdavant de la llista dels seus àmbits respectius, televisió i ràdio.

Segons el baròmetre, el 41,7% dels enquestats trien TV3 per veure habitualment els espais informatius, una xifra que situa la cadena en el primer lloc de la classificació, molt distanciada de la segona de la llista, La 1 de TVE, amb un 11,6%. El 3/24 ocupa el setè lloc, amb un 3,6%.

Per la seva banda, Catalunya Ràdio és l'emissora de ràdio preferida per informar-se, amb un 28,6%; seguida per RAC 1, amb un 26,00%. Catalunya Informació se situa en el sisè lloc de llista, amb un 4,4%.

 

Anar al contingut