Els informatius de Catalunya Ràdio arriben a la Cerdanya a través de Ràdio Puigcerdà!

Els titulars informatius de Catalunya Ràdio s'emetran també a l'emissora municipal de Puigcerdà

Actualitzat

Després de l'acord amb el Grup Tele-Taxi, Alcover Ràdio i l'emissora nord-catalana Ràdio Arrels, Catalunya Ràdio continua ampliant fronteres i aterra també a la Cerdanya per oferir connexions informatives durant tot el dia. Gràcies a la col·laboració amb Ràdio Puigcerdà, l'emissora informativa de referència líder a Catalunya s'escoltarà també a l'emissora municipal de la Cerdanya, ampliant l'abast del servei públic que ofereix des de les freqüències radiofòniques de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Àngel Gutiérrez, director de Ràdio Puigcerdà, valora l'acord com un pas endavant en l'oferta global dels continguts de l'emissora: "Podrem oferir a la nostra audiència un servei d'informació més complert, amb els titulars a les hores en punt, per estar al dia de l'actualitat d'una manera ràpida i precisa. Això és un nou valor afegit per a Ràdio Puigcerdà, que, a més d'informar del que passa a la comarca de la Cerdanya i a la nostra capital, oferim a partir d'ara informació d'àmbit general, esports o informació de servei, amb el rigor del grup d'emissores de Catalunya Ràdio". Per la seva banda, el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, remarca que "l'acord reforça la presència del servei públic informatiu de Catalunya Ràdio arreu del territori, en col·laboració amb els mitjans del país, i és una mostra de la confiança de l'audiència en la qualitat de la ràdio pública".

A partir d'ara, els oients de Ràdio Puigcerdà es posaran al dia a través dels butlletins horaris de Catalunya Informació de dilluns a divendres (tret dels de les 06, 07, 14, 15, 21 i 22 hores) i els butlletins del cap de setmana (excepte els de les 08, 09 i 14 hores).

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut