Més de 300.000 usuaris van accedir als continguts digitals de Catalunya Ràdio al novembre
Més de 300.000 usuaris van accedir als continguts digitals de Catalunya Ràdio al novembre
ComScore novembre

Catalunya Ràdio creix a internet amb més usuaris i més continguts

Catalunya Ràdio consolida el seu posicionament a la xarxa i augmenta el nombre d'usuaris, segons dades de ComScore

Actualitzat

Un total de 300.000 usuaris han accedit als continguts digitals de Catalunya Ràdio a través del seu ordinador i dispositiu mòbil al novembre, segons dades de ComScore. Aquesta xifra culmina un any de creixement tant pel que fa al consum de continguts digitals com del nombre d'usuaris.

Tot i aquestes dades, Catalunya Ràdio vol continuar sent capdavantera a la xarxa i, per això, aviat estrenarem un nou redisseny de la nostra web, amb un accés més fàcil a tots els continguts i a la programació en directe. El nou portal tindrà també un espai de reflexió, on els nostres periodistes analitzaran els temes clau per anar més enllà dels fets de l'actualitat diària.

Les novetats arriben també als dispositius mòbils amb una nova app que tindrà un menú més ampli i accessible. A part d'àudios, tots els vídeos de Catalunya Ràdio estaran disponibles des del mòbil o la tauleta d'una manera còmoda i ràpida.

La nova app neix amb la voluntat de ser més que un aparador de continguts. Catalunya Ràdio es mou amb els seus usuaris i, per això, volem millorar els canals de comunicació. La nova app facilitarà la interacció i la participació en les nostres enquestes, concursos i sortejos.

 

 

 

Anar al contingut