Catalunya Ràdio activa els push a la seva app

Els oients poden accedir a les notificacions dels continguts més importants de Catalunya Ràdio, activant les alertes "push" a través de l'aplicació per a dispositius mòbils de l'emissora.

Actualitzat

Els oients disposen del sistema d'alertes "push" per a dispositius mòbils, que informa  dels continguts més destacats de l'emissora, a través de l'app de Catalunya Ràdio.

D'entrada, els usuaris s'han de descarregar o actualitzar l'aplicació si ja la tenen disponible en els seus aparells i subscriure's per rebre aquestes notificacions, és a dir, que un cop estigui actualitzada i la tornin a obrir, li preguntaran si permet que l'app li enviï notificacions i ha d'acceptar aquesta condició. En cas afirmatiu, a partir d'aquest moment es comecen a rebre els avisos. Cada usuari pot configurar com vol veure les alertes al seu dispositiu.

Amb aquest servei, Catalunya Ràdio informa els oients subscrits de l'emissió de continguts destacats en directe, com pot ser una entrevista exclusiva o l'inici d'un partit del Barça amb "La transmissió d'en Puyal". També es notifica quan un àudio a la carta important estigui disponible i quan hi hagi programació especial.

Aquest sistema d'avisos de Catalunya Ràdio està disponible tant per a dispositius iOS com Android.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut