Cartell del Primavera Sound 2015
Cartell del Primavera Sound 2015
Primavera Sound Experience

iCat.cat i el canal 33 aposten fort pel Primavera Sound

Viu el Primavera Sound com mai!

Actualitzat

iCat.cat, l'emissora oficial de l'esdeveniment, ha llançat un nou espai web anomenat Primavera Sound Experience, amb què els mitjans de la CCMA es converteixen en els referents del festival amb més projecció del país. És, de fet, una iniciativa conjunta amb el Canal 33 per viure el festival Primavera Sound com una experiència única, en què l'audiència pot participar en diferents accions i gaudir dels continguts d'iCat i el 33, així com els de Catalunya Ràdio i TV3, relacionats amb el festival, incloent-hi l'accés a l'"streaming" en directe de diversos concerts d'aquesta edició.

Aquesta experiència, en col·laboració amb el festival, inclou diferents accions participatives destinades a l'audiència. La primera és el concurs "Quin serà el teu kit de supervivència per al Primavera Sound?", en què els oients, teleespectadors i usuaris web ja han participat enviant fotos, vídeos i àudios. El millor de cada categoria ha aconseguit tota una experiència única al voltant del festival com passis vip, sopars a la zona Pro, assistir a una roda de premsa, visita guiada pel recinte, marxandatge o ser protagonistes d'alguns continguts d'iCat.

La segona acció participativa comença dijous 28, dura fins diumenge i es fa a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #PSiCat33. En aquest cas es demana a l'audiència com està vivint el festival, ja sigui perquè hi és present o perquè ho està seguint a distància a través dels dos canals. El guanyador s'endurà un abonament per al Primavera Sound de l'any 2016.

L'espai web multimèdia Primavera Sound Experience, que es troba a la secció de Cultura del portal de TV3 i Catalunya Ràdio, inclou, a més, reportatges, programes especials, entrevistes, imatges, concerts en directe, rutes i guies musicals del festival amb tota la informació necessària per viure com mai la quinzena edició del Primavera Sound.

D'altra banda, iCat i el 33 compartiran un espai comú dins el recinte del festival per fer el seguiment de tot el que passi al parc del Fòrum de Barcelona fins al 30 de maig. Des d'aquí, iCat.cat, emissora oficial del festival, emetrà alguns dels concerts més destacats i programes especials en directe.

Programació

Durant el festival, del 28 al 30 de maig, iCat.cat emetrà en directe alguns dels concerts més destacats des dels escenaris del parc del Fòrum de Barcelona, que s'aniran confirmant durant les pròximes hores, per això cal adreçar-se a la web del Primavera Sound Experience, on hi haurà la informació actualitzada.

L'estand d'iCat i el 33 serà l'escenari des d'on s'emetran cada dia a partir de les 8 del vespre concerts, programes especials d'iCat.cat amb entrevistes, ambient, fragments de concerts i tota l'actualitat per seguir el festival al moment.

Catalunya Ràdio també emetrà part de la seva programació des d'aquest estand, com el "Catalunya vespre" el divendres 29, mentre que el programa cultural "Sentits", de Catalunya Informació, farà un programa especial des del Fòrum el dijous 28. Les dues emissores oferiran informació en directe del festival als espais informatius.

Retransmissions per iCat.cat


Dijous 28

20:00 Concert Twerps (diferit)
20:45 Especial #PSiCat33 (Montse Virgili i Mireia Izard)
22:00 Concert Giant Sand (diferit)

Divendres 29

19:30 Concert The New Pornographers
20:25 Especial #PSiCat33 (Albert Miralles i Roger Seró)
21:15 Concert Ex Hex (diferit)
22:00 Concert Núria Graham (diferit)

Dissabte 30 

20:00-21:00 - Concert Mac DeMarco /Heineken
21:00-22:00 - Especial #PSiCat33
22:25-23:10 - Concert Younghusband (diferit) /ATP
23:10-00:00 - Concert Mourn /Pitchfork
23:45 h - Concert The Strokes /Primavera

D'altra banda, el reportatge emès dilluns en la primera edició de "Tria33" ja està disponible a la web del Primavera Sound Experience. Titulat "15 primaveres: 15 anys del Primavera Sound", presenta alguns dels artistes locals que hi participen.

Un altre dels atractius és la guia interactiva que ha confeccionat "Tria33", en què vuit artistes locals recomanen els seus concerts imprescindibles del Primavera Sound 2015. Han demanat a Les Sueques, Salvaje Montoya, DJ Coco, Ocellot, Ferran Palau, Nueva Vulcano, Núria Graham i Marc Piñol que comentin quines són les cites musicals que segons ells no ens podem perdre.

Anar al contingut