ANÀLISI

Bartzokas acabarà la temporada?

El Barça de bàsquet té la intenció de mantenir Georgios Bartzokas fins al juny peti qui peti. Això si ell no se'n cansa abans

Actualitzat

Georgios Bartzokas, entrenador del Barça de bàsquet, destaca més per allò que calla que per allò que diu. A aquestes alçades, després d'una tretzena de lesions, de la descompensació de l'equip i de la mediocritat dels substituts fitxats, el tècnic del Barça afronta cada compareixença en públic amb un capteniment més propi d'un "gentleman" britànic que no pas d'un mediterrani oriental.

La història de l'esport és plena d'entrenadors o d'esportistes que no tenen contemplacions a l'hora de centrifugar la paternitat d'un fracàs col·lectiu. Bartzokas, en canvi, és capaç d'empassar-se cristianament contradiccions com ara assegurar, en públic, que el Barça afrontaria el que queda de temporada amb dos 'centers' purs, quan l'endemà el club iniciava els tràmits de repatriació del tercer: Moussa Diagné.

Ara mateix, el club té la intenció de mantenir Bartzokas fins al juny, passi el que passi, peti qui peti. I encara que les intencions també se les endú el vent, si Bartzokas no se'n cansa abans, mereixeria un segon any governant una plantilla compensada, rodejat d'un quadre de col·laboradors i dirigents preparats i implicats. Si, aleshores, Bartzokas encara seu a la banqueta del Palau  -i si la gestió del bàsquet és l'adequada-, la Sort tornarà a agafar l'abonament del Palau.

Anar al contingut