APM

APM

De dilluns a divendres, de 12 a 13h., a Catalunya Ràdio obrim l'"APM?", el circ de la ràdio! Per allà desfila tota l'actualitat del dia i els seus personatges protagonistes!

El Xavi Cazorla dirigeix aquest circ acompanyat pel Jordi Asturgó, l'Oriol Dalmau, la Montse Barcon, la Núria Casas i en Peyu

Durant una hora l'equip de l'"APM?" toca tots els pals de l'humor, conscients que així algun se'ls acabarà donant mig bé... A l'"APM?", pots escoltar personatges popis, cançons parodiant l'actualitat, enquestes al carrer amb els personatges més peculiars de l'entorn, trucades a l'epicentre de la notícia, reculls televisius i altres coses que al que va escriure aquestes línies no li van venir al cap...

 

SECCIONS:

Allò d'en Peyu: Tots els dimecres en Peyu visita l'"APM?", per aportar les notícies realment importants de la setmana que no han aparegut al programa. Com sempre es basa en les fonts més prestigioses: les televisions andaluses i d'altres zones del sud d'Espanya.

- SMART TV: a la nostra Smart TV sintonitzem el millor recull televisiu i radiofònic de les darreres 24 hores, amb l'essència 100% "APM?"!

-  El Temassu de l'"APM?": el cantautor de l'"APM?", Romeu Tendrum, repassa tota l'actualitat informativa de la setmana ressumida en una cançó.

Tinc els bolquers que m'exploten ja!: tots els dijous els que som pares ens desfoguem de tot allò que fan les criatures i que acaba amb la nostra paciència!

El Rabiòmetre: L'Oriol Dalmau és una persona que ràpidament s'encén i això ho demostra el Rabiòmetre on cada setmana analitza un tema que li fa especial ràbia del nostre dia a dia.

Núria Casas: Tots els dilluns la Núria Casas li dona a l'#APMCatRàdio un toc romàntic i ensenya a lligar a tothom! A més aprofitem el seu espai per donar l'oportunitat als solters de Catalunya a trobar parella.

- El MVP de la setmana: Cada setmana destaquem a un personatge mediàtic, que ha fet mèrits (per bé o per malament), per ser el nostre Most Valuable Player de la setmana!