Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín (El suplement)

Santi Santamaria deia: "Menja, calla i sigues feliç. I no preguntis, perquè pots ofendre"

Durada: 55 min
17/11/2018
Aquesta setmana, protagonitzada pel ball d'estrelles de la guia Michelin, recordem el cuiner que va liderar el primer tres estrelles de Catalunya: Santi Santamaria. En parlem amb el seu fill Pau i amb dos cuiners que coneixien bé: Ferran Adrià i Xavier Pellicer. Va ser revolucionària, la manera d'entendre la cuina del xef de Sant Celoni? Amb Ana Vega, mirem enrere per descobrir la historia curiosa del cigaló, "carajillo", o com en vulgueu dir. Toni Massanés ens diu quins productes hem de posar al cabàs d'anar a comprar aquests dies i ens recorda que ara és època de carn de caça. Sotmetem Empar Moliner a un tast perillós: el "caviar de xia" és top o nyap? El crític Philippe Regol ens descobreix un restaurant del Poblenou amb un relació qualitat-preu immillorable. I la propina la deixa Jordi Asturgó!

Àudios