Sake: per què hauries de correr a anar-ne a buscar una ampolla?
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge
Un restaurant caníbal a Berlín

Sake: per què hauries de correr a anar-ne a buscar una ampolla?

Ens proposem que, en acabar el programa, correu a buscar una ampolla de sake. Què és el sake? Com es fabrica? Amb què combina? Amb Roger Ortuño, expert en gastronomia japonesa; Antoni Campins, productor de sake a Catalunya, i Tamae Imachi, sommelier del Dos Palillos, desmuntem grans mites sobre el sake. Del Japó a Escòcia, on viatgem amb el Salvador Garcia-Arbós. Ens descobrirà què hem de menjar, si visitem el país. El Toni Massanés ens recorda els productes de temporada i amb l'Oscar Broc tastem una maionesa de tofu. Serà un nyap o serà top? Philippe Regol ens descobreix un restaurant mallorquí al Raval i la Maria Nicolau deixa la seva propina.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS