TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 549 resultats.

 • David Victori: "El terror és un divertiment i un repte per al públic"
  Escolta àudio

  David Victori: "El terror és un divertiment i un repte per al públic"

  David Victori estrena el seu primer llargmetratge, "El pacto". La pel·lícula, protagonitzada per Belén Rueda i Darío Grandinetti, ha aixecat una gran expectació pels premis que el manresà ha guanyat fins ara amb els seus curts. Marc Garriga ha parlat amb ell d'aquest film, de les seves influències i de les seves aspiracions.

 • Nicolas Cage, Ed Harris i John Carpenter vindran al Festival de Sitges
  Escolta àudio

  Nicolas Cage, Ed Harris i John Carpenter vindran al Festival de Sitges

  Els actors Nicolas Cage i Ed Harris, que rebran un Gran Premi Honorífic, i el director John Carpenter, que actuarà amb la seva banda, són els convidats estrella de l'edició 2018 del Festival de Cinema de Sitges. Marc Garriga ens en dona més detalls, juntament amb un segon avanç de programació.

 • "Jean-François i el sentit de la vida", un petit gran film
  Escolta àudio

  "Jean-François i el sentit de la vida", un petit gran film

  Aquesta setmana s'estrena la pel·lícula catalana "Jean-François i el sentit de la vida", primer llargmetratge de Sergi Portabella. És una "road movie" protagonitzada per un nen de 13 anys que s'obsessiona per conèixer Albert Camus, sense saber que ja és mort, i una noia un parell d'anys més gran que ell, que serà qui el guiarà en aquest camí de coneixença personal. Marc Garriga ha parlat amb el director i els actors.

 • Aquest estiu, estrenes per a tots els gustos
  Escolta àudio

  Aquest estiu, estrenes per a tots els gustos

  A l'estiu, les estrenes de cinema no s'aturen, al contrari, molts estudis han reservat algunes de les seves produccions més cridaneres per a aquestes dates. Hi ha noves cintes dels superherois de Marvel, de la saga "Missió impossible" o d'"Els increïbles", i molts films amb superestrelles o directors de prestigi, a banda d'estrenes de pel·lícules espanyoles molt esperades. Ara que hem encetat el mes de juliol, és el moment de fer-ne un avançament amb el nostre especialista, Marc Garriga.

 • Arriba la tarifa plana per anar al cine als Estats Units. I aquí?
  Escolta àudio

  Arriba la tarifa plana per anar al cine als Estats Units. I aquí?

  El món del cinema s'encamina inexorablement cap a un canvi de model de negoci. N'és la prova la implantació als Estats Units d'un abonament amb tarifa plana impulsat per la cadena de sales més important del país, l'AMC. Tot plegat per fer front a la competència de les plataformes de continguts, com Netflix o l'HBO. El nostre especialista, Marc Garriga, ha analitzat el fenomen.

 • David Trueba i el desencant pel pas del temps: s'estrena "Casi 40"
  Escolta àudio

  David Trueba i el desencant pel pas del temps: s'estrena "Casi 40"

  El director i escriptor estrena "Casi 40", un film sobre com les expectatives creades durant la joventut van quedant enrere a mesura que la gent s'acosta a l'edat crítica dels 40. La protagonitzen Fernando Ramallo i Lucía Jiménez, amb qui també havia treballat a la seva primera pel·lícula, "La buena vida". Marc Garriga ha parlat amb tots tres.

 • "Hereditary" esgarrifa la resta de la cartellera de la setmana
  Escolta àudio

  "Hereditary" esgarrifa la resta de la cartellera de la setmana

  El terror psicològic de "Hereditary" destaca entre les novetats cinematogràfiques de la setmana, juntament amb "Con amor, Simon"; dos films d'empoderament femení, "El orden divino" i "Las guardianas"; i dos documentals, com "Miss Kiet's children" i "48/52. La escena que cambió el cine". Les repassem totes amb Marc Garriga, juntament amb algunes estrenes televisives, com "El día de mañana" i " El misterio de Hanging Rock".

 • "El día de mañana", una sèrie per reviure el tardofranquisme a Barcelona
  Escolta àudio

  "El día de mañana", una sèrie per reviure el tardofranquisme a Barcelona

  Mariano Barroso, el flamant nou president de l'Acadèmia espanyola de Cinema, estrena a Movistar Plus la sèrie "El día de mañana", una història d'amor impossible amb un repartiment gairebé íntegrament format per actors catalans. L'acció se situa a la Barcelona dels anys 60 i 70 i els protagonistes són Oriol Pla i Aura Garrido.

 • Si voleu saber com s'integren els nens refugiats a l'aula, pregunteu-ho a Miss Kiet
  Escolta àudio

  Si voleu saber com s'integren els nens refugiats a l'aula, pregunteu-ho a Miss Kiet

  Aquesta setmana arriba a la cartellera un documental sobre com és el dia a dia d'una classe holandesa on es barregen nens autòctons amb d'altres que són fills d'immigrants o refugiats. L'estrena es fa coincidir amb la setmana del Dia Mundial dels Refugiats, que és el 20 de juny. A "Miss Kiet's children", els directors relaten l'estratègia de la mestra perquè els petits s'integrin i l'esforç d'ells per aconseguir-ho. Marc Garriga ha parlat amb els directors, el matrimoni format per Peter i Petra Lataster.

 • El cinema alemany, protagonista de la cartellera
  Escolta àudio

  El cinema alemany, protagonista de la cartellera

  Tres films alemanys de qualitat arriben aquest cap de setmana a la cartellera: "Western", "En tránsito" i "El pastelero de Berlín". A més, un film angoixant, "No dormirás", i una comèdia d'Amy Schumer, "¡Qué guapa soy!". Amb Marc Garriga repassem aquestes i la resta d'estrenes i un apunt televisiu, "Unsolved", a Netflix.

 • Cine Europe 2018: Barcelona es converteix en la capital mundial del cinema
  Escolta àudio

  Cine Europe 2018: Barcelona es converteix en la capital mundial del cinema

  Exhibidors d'arreu del món es troben aquests dies a Barcelona perquè les distribuïdores i productores de cinema més importants els presentin les pel·lícules que triomfaran els pròxims anys. Marc Garriga ha parlat amb Jordi Casas, un dels premiats en aquesta edició, del Cine Europe i de Kelonik, la seva empresa, que té una missió molt important perquè tot sigui un èxit.

 • Bayona aporta aire fresc als dinosaures de Spielberg a "Jurassic World: el regne caigut"
  Escolta àudio

  Bayona aporta aire fresc als dinosaures de Spielberg a "Jurassic World: el regne caigut"

  L'última entrega de la franquícia dels dinosaures acapara l'atenció de les estrenes d'aquesta setmana. Però que això no resti importància a altres títols destacats, com "A taxi driver. Los héroes de Gwangju", "Salyut 7: héroes en el espacio", "Petitet" o "Normandía al desnudo". Els repassem tots amb Marc Garriga, incloses les novetats de la petita pantalla.

 • El Fire!! s'enfoca cap als més joves
  Escolta àudio

  El Fire!! s'enfoca cap als més joves

  La 23a edició de la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià va dedicada aquest any als problemes que tenen els més joves del col·lectiu LGBT per decidir la seva identitat. El certamen oferirà més de 50 títols, entre llargmetratges, curts i documentals. Marc Garriga n'ha parlat amb els organitzadors.

 • L'icònic monòlit de "2001: una odissea de l'espai" és la imatge de Sitges 2018
  Escolta àudio

  L'icònic monòlit de "2001: una odissea de l'espai" és la imatge de Sitges 2018

  Àngel Sala, el director del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, ha confirmat la imatge oficial de l'edició d'enguany i ha avançat alguns dels homenatjats i una petita selecció de films a competició.

 • Dues mostres de cinema experimental coincideixen a Barcelona
  Escolta àudio

  Dues mostres de cinema experimental coincideixen a Barcelona

  Són la Mostra Internacional de Films de Dones de la Filmoteca i el Barcelona Creative Commons Film Festival. La primera arriba a la seva 26a edició presentant obres inèdites de dones d'ara i d'abans i el segon vol tornar a ser l'altaveu que ho qüestiona tot, centrat aquest cop sobretot a contrarestar els atacs a la llibertat d'expressió.