El melic del futbol

S'han trobat 246 resultats.

 • García Escribano, un retorn sonat
  Escolta àudio

  García Escribano, un retorn sonat

  L'anomenat "senyor de les banquetes" del Futbol Català, José Antonio García Escribano, torna a dirigir un equip després de 6 anys de no fer-ho: entrenarà la Fundació Esportiva Gramanet, que té l'objectiu de pujar a Tercera Divisió. El Jordi Mèlich ens presenta també l'himne de la Unió Esportiva Castellar.

 • Concurs d'himnes: AC Banyoles
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: AC Banyoles

  Club de la comarca del Pla de l'Estany. Fundat el 30 de novembre del 2006 amb dos amateurs a la Tercera Catalana i a la Segona Divisió femenina i 8 equips de futbol base federats. L'himne dura 2.00. Lletra i música del grup local Xuxu de Pus amb una tendència hardcore i punk, seguint els passos de grups consolidats com HHH, Crudos, Sex Pistols, Kortatu o Cicatriz. L'himne es va estrenar el 15 de setembre del 2007 en un concert que el grup va fer en el mateix camp abans del primer partit de la temporada contra La Pera.

 • Concurs d'himnes: UE Castellar
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: UE Castellar

  Club de la comarca del Vallès Occidental. Fundat l'any 1911 amb dos amateurs a la 3a i a la 4a Catalana CAT, a més de 27 equips de futbol base federats. L'himne dura 1.33. Lletra Lluís Subirana. Compost pel mestre Josep Cluselles. Interpretat per la coral L'Espiga d'Or de Castellar. Estrenat el 4 de maig de 1986, temporada del 75è aniversari del club.

 • Concurs d'himnes: UE Olot
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: UE Olot

  Club de la comarca de la Garrotxa. Fundat l'any 1921, amb un amateur a la 3a Divisió i 11 equips de futbol base federats. L'himne dura 2:08. Compost pels Teràpia de Shock, creadors de la banda sonora de la sèrie "Polseres vermelles".

 • L'Olot torna a Segona B!
  Escolta àudio

  L'Olot torna a Segona B!

  De l'ascens del conjunt garrotxí n'hem parlat amb en Jordi Mèlich a la seva secció i amb el secretari tècnic de l'Olot, Jordi Raset.

 • Juanjo García diu adéu després de 8 anys al Júpiter
  Escolta àudio

  Juanjo García diu adéu després de 8 anys al Júpiter

  El Júpiter mai havia tingut un entrenador tants anys seguits. Juanjo García deixa la banqueta de l'equip de la Verneda després de 8 temporades al club. El Jordi Mèlich també ens presenta l'himne del Club de Futbol Ciudad Coperativa.

 • Entre birres i pilotes
  Escolta àudio

  Entre birres i pilotes

  Així és el Club Atlètic Banyoles... i així sona el seu himne

 • L'última aventura del Ramassà al Camerun
  Escolta àudio

  L'última aventura del Ramassà al Camerun

  L'AE Ramassa segueix deixant petjada a l'Àfrica. Ens ho explica el Jordi Mèlich dins de la secció "El melic del futbol", que també presenta l'himne de La Florida Club de Futbol.

 • El MIC, més que un... torneig
  Escolta àudio

  El MIC, més que un... torneig

  El Jordi Mèlich fa el seu repàs a l'actualitat del futbol català, però ens explica la història del torneig de futbol base més important del món, el MIC. Ho fa parlant amb Maite Colomer, fundadora d'aquest esdeveniment. A més, ens presenta l'himne del Club de Futbol Damm amb la veu d'un mite de la música: Dyango.

 • Concurs d'himnes: EFB Ripollet
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: EFB Ripollet

  Aquest és l'himne d'aquest club/escola de la comarca del Vallès Occidental fundat l'any 2003 i presidit per l'Alberto Aranda. Aquest himne dura 3 minuts i 19 segons i es va estrenar l'any 2014. Lletra del grup de Rap "Àncor" tot i que el va interpretar amb un estil rumba, Ángel Molina.

 • Concurs d'himnes: EF Bonaire
  Escolta àudio

  Concurs d'himnes: EF Bonaire

  Aquest és l'himne d'aquest club de la comarca del Vallès Occidental. Fundat l'any 1991 i presidit per ildelfonso Doblas. Dura 2 minuts i 12 segons. La lletra sorgeix del club i és retocada i musicada per José Antonio Martínez Espínola. La canta el propi Martínez Espínola amb Ramon Gómez i Horacio Segura. Arranjaments de Jorge Tavares. Grup Los Impostores

 • El Club Esportiu Vila Olímpica, un equip meteòric
  Escolta àudio

  El Club Esportiu Vila Olímpica, un equip meteòric

  El Jordi Mèlich ens fa el repàs de l'actualitat del futbol català i ens presenta el cas d'aquest equip que en només 10 anys ha passat de tenir 40 jugadors a tenir-ne 800. I a més, la final dels himnes del mes de març.

 • El Hadjuk Split intenta recuperar el prestigi perdut de la mà de Joan Carrillo
  Escolta àudio

  El Hadjuk Split intenta recuperar el prestigi perdut de la mà de Joan Carrillo

  El Jordi Mèlich conversa amb Joan Carrillo, el tècnic català que entrena el Hadjuk Split des del mes de desembre passat i que té el repte d'impulsar aquest club històric del futbol croat en hores baixes. A més, "El melic del futbol" presenta l'himne del Club Escola de Futbol Bonaire.

 • L'Antoni i la Teresa segueixen el Lleida Esportiu en un 600
  Escolta àudio

  L'Antoni i la Teresa segueixen el Lleida Esportiu en un 600

  Aquest matrimoni de 71 i 64 anys van als partits del seu equip en un cotxe de 52 anys. Són uns dels protagonistes que ens porta avui Jordi Mèlich. Això i l'himne del CD Tortosa.

 • Sergi Arranz, l'home gol de Primera Catalana
  Escolta àudio

  Sergi Arranz, l'home gol de Primera Catalana

  Jordi Mèlich ens acosta avui l'autèntic maldecap dels porters de Primera Catalana. Es tracta del davanter de la Unió Atlètica Horta Sergi Arranz, tres vegades màxim golejador absolut de la categoria. Aquesta temporada, ja ha marcat vint gols (una mitjana de gairebé un gol per partit).