TOTS ELS VÍDEOS

S'han trobat 5 resultats.

 • La Revolució per dins!
  Veure vídeo

  La Revolució per dins!

  Mira com va ser l'últim programa de la temporada del "Revolució 4.0" amb la música de Marion Harper!

 • Jordi Évole: "La censura sempre està vinculada al poder econòmic"
  Veure vídeo

  Jordi Évole: "La censura sempre està vinculada al poder econòmic"

  El periodista Jordi Évole apareix entre les 100 persones més creatives, segons la revista "Forbes". Amb ell, hem parlat de periodisme de denúncia, de censura i dels deu anys que farà l'any que ve "Salvados". Évole se sincera i ens diu que la censura sempre està vinculada al poder econòmic, més que al polític, i afegeix que en tots aquests anys només ha rebut una amenaça. Parla que sovint els mitjans més petits, els diaris digitals, són els que acaben fent més investigació, i sovint els periodistes no ho tenen gens fàcil per investigar des de les redaccions.

 • Quim Masferrer: El final més esperat!
  Veure vídeo

  Quim Masferrer: El final més esperat!

  "El foraster" ha tornat a TV3 i Quim Masferrer va venir al programa per explicar-nos les novetats que tindrà el seu en aquesta edició. Masferrer ens va explicar fins a quin punt "El foraster" li ha canviat la vida professionalment i personalment, i afegeix que darrere d'aquest programa hi ha molta veritat. Es considera un artesà que té la necessitat de dir coses i es confessa més pallasso que actor. Ell mateix fa molt de comediant en aquesta entrevista.

 • Júlia Creus i les claus de l'èxit de "Merli"
  Veure vídeo

  Júlia Creus i les claus de l'èxit de "Merli"

  A punt de començar el rodatge de la tercera temporada de "Merli", l'actriu Júlia Creus va venir al programa per explicar-nos totes les novetats i les claus de l'èxit de la sèrie de TV3. La Júlia va anunciar que hi haurà un "Merlinari", un programa nou per als joves i espectadors. A més, la Júlia, amb 23 anys, ha confirmat que anirà a treballar a Hollywood!

 • Joel Joan què triaria, un Oscar o la independència?
  Veure vídeo

  Joel Joan què triaria, un Oscar o la independència?

  Amb Joel Joan, creador, director, guionista i protagonista de sèries com "El crac", "Porca misèria" i "Plats bruts", vam repassar la seva experiència com a emprenedor audiovisual i els seus objectius i secrets professionals. Lluny de fugir de temes complicats, va respondre a tot el que li vam preguntar, fins i tot a una pregunta compromesa.