TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 343 resultats.

 • Emprenedor Emilio Sánchez Vicario, Mastodon versus Twitter i digitalitzar la universitat catalana
  Escolta àudio

  Emprenedor Emilio Sánchez Vicario, Mastodon versus Twitter i digitalitzar la universitat catalana

  L'extennista Emilio Sánchez Vicario s'acosta al "Revolució" per parlar de com s'ha sabut reinventar. Ha estat capità de la Copa Davis, comentarista de televisió, però sobretot el que ha fet és convertir-se en emprenedor i crear, juntament amb el seu company de dobles Sergio Casal, unes acadèmies de formació tennística, escolar i personal a Barcelona, els Estats Units i la Xina. A Ganyet Time, sabrem com és la xarxa que vol plantar cara a Twitter: Mastodon. Descobrirem com funcionen les bústies intel·ligents de l'empresa Citibox que s'instal·len a les porteries dels edificis i reben els paquets que comprem per e-commerce quan no som a casa. I, per acabar, sabrem quin és el gran repte de les universitats catalanes: la digitalització tant en docència com en recerca, en el cas de la UPC.

 • Són tendència les bústies intel·ligents de paquets a les porteries d'edificis
  Escolta àudio

  Són tendència les bústies intel·ligents de paquets a les porteries d'edificis

  A la secció "Startup" coneixerem Citibox, una empresa que vol revolucionar el comerç electrònic instal·lant bústies intel·ligents a les porteries dels edificis per poder rebre les comandes. David Bernabé,CEO de Citibox, ens explica que la idea neix de l'increment de l'ecommerce i vol respondre a la pregunta de qui recull la compra que es fa si no som a casa. Quan el paquet arriba i mitjançant una app, s'envia una notificació al comprador perquè el passi a recollir a la bústia. Actualment aquest servei ja ha rebut més de 300.000 paquets, majoritàriament a Madrid, i està preparant la seva entrada a Barcelona.

 • Emilio Sánchez Vicario: "La força per guanyar professionalment sempre és la ment"
  Escolta àudio

  Emilio Sánchez Vicario: "La força per guanyar professionalment sempre és la ment"

  Xantal Llavina entrevista l'extenista Emilio Sánchez Vicario, un home que no concedeix gaires entrevistes a mitjans de comunicació. Després de l'exitosa carrera com a esportista d'elit, Sánchez Vicario ha sabut reinventar-se. Ha sabut convertir-se en emprenedor i crear, juntament amb el seu company de dobles Sergio Casal, unes acadèmies de formació tenística, escolar i personal a Barcelona, als Estats Units (on viu ara) i a la Xina, i el seu objectiu és tenir-ne com a mínim una a cada continent. També parlem amb ell de la Fundació Emilio Sánchez Vicario, que va posar en marxa fa anys per afavorir la integració social de gent amb necessitats especials. Autor del llibre "Soñar para ganar" i ponent de conferències esportives i empresarials, ens dona consells pràctics per guanyar en l'àmbit professional.

 • La UPC encara el repte de la digitalització de la universitat
  Escolta àudio

  La UPC encara el repte de la digitalització de la universitat

  A la secció "ADN digital" parlem, amb Mercè Oller, CIO de la Universitat Politècnica de Catalunya i amb Batista Borrell, director del departament Seidor Learning, de la digitalització de la universitat a Catalunya tant en la docència com en la recerca. Ens expliquen el Pla d'Actuacions UPC que vol impulsar els propers anys, i com serà el pla estratègic dels sistemes d'informació de la Universitat que servirà per analitzar les infraestructures, la seguretat, les metodologies de treball, la governança i la gestió del talent de les persones.

 • Josep Maria Ganyet: "El nou gran competidor de Twitter és Mastodon"
  Escolta àudio

  Josep Maria Ganyet: "El nou gran competidor de Twitter és Mastodon"

  A la seva secció "Ganyet Time", l'especialista en digitalització Josep Maria Ganyet ens descobrirà Mastodon, una nova xarxa social similar a Twitter. A primera vista es podria pensar que és un calc, perquè també permet publicar text, foto o vídeo, seguir usuaris, etiquetes, mencions i bloquejar usuaris, però les diferències són interessants. Molt popular al Japó, es podria dir que és una xarxa més pausada, reflexiva, sense trolls i que la seva característica principal és que la filosofia que hi ha al darrere és la del codi obert i la del disseny ètic. Acabarà robant-li el lloc a Twitter?

 • Bea Talegón; economia amb Niño-Becerra, acadèmies en línia treballadors i Catosfera 2018
  Escolta àudio

  Bea Talegón; economia amb Niño-Becerra, acadèmies en línia treballadors i Catosfera 2018

  Bea Talegón visita "Revolució 4.0". Advocada, política, periodista i emprenedora que ha revolucionat les tertúlies catalanes, i és un dels pocs personatges públics de fora de Catalunya que defensa el dret dels catalans a decidir el seu futur polític. Assegura que l'estat espanyol és el pitjor segon país en qualitat d'informació a Europa. I ens explica que amb l'economista i publicitària Marta Royo han posat en marxa la campanya de comunicació "Documentados" sobre Catalunya en castellà. L'economista Santiago Niño-Becerra ens diu que la solució econòmica de les regions viables la té Europa i ens indica que, per cobrar el mateix que un home, una dona ha de treballar 52 dies més a l'any. Parlem també amb Laura Marín, de Damm, que ens diu que les acadèmies en línia per als treballadors són tendència, i també dels continguts de la Catosfera 2018 que es farà a Girona.

 • Santiago Niño-Becerra: "La solució econòmica de les regions viables la té Europa"
  Escolta àudio

  Santiago Niño-Becerra: "La solució econòmica de les regions viables la té Europa"

  A la seva secció "MasterClass", l'economista Santiago Niño-Becerra ens aclareix si continua afirmant o no el que va pronosticar fa gairebé un any: que a finals de la tardor Catalunya seria independent econòmicament. També ens explica en detall que la solució de les regions amb dèficit fiscal la té Europa i les estructures que es necessiten. I, per acabar, analitza els preus dels habitatges i la discriminació salarial que pateixen les dones, que es reflecteix en una dada: per cobrar el mateix que un home, una dona ha de treballar 52 dies més a l'any.

 • De què parlarà la Catosfera 2018 que es farà a Girona?
  Escolta àudio

  De què parlarà la Catosfera 2018 que es farà a Girona?

  A "Emprèn internet", Alexandre González ens porta Joan Camp, un emprenedor del periodisme i un pioner de la comunicació a la xarxa. Fundador de webs tan conegudes com Racó Català o Viasona, patró de la Fundació.cat i ànima de moltes altres iniciatives, ve al "Revolució" per parlar-nos del cicle Catosfera, que dirigeix i que es farà a Girona la setmana que ve. En l'edició del 2018, aquest gran punt de trobada de l'internet en català analitzarà l'estratègia informativa de l'1-O, entre molts altres temes de la xarxa i internet.

 • Bea Talegón: "Espanya és el segon país pitjor en qualitat d'informació d'Europa"
  Escolta àudio

  Bea Talegón: "Espanya és el segon país pitjor en qualitat d'informació d'Europa"

  Xantal Llavina entrevista Bea Talegón, expolítica, periodista, advocada i músic. Una dona que ha revolucionat les tertúlies catalanes. Anava per directora d'orquestra però ha acabat sent una emprenedora advocada, política i periodista. Ens explica tota la seva trajectòria professional i s'emociona quan parla dels seus fills. Creu en internet i la xarxa com a espai de lliure i opinió, i denuncia que les veus de fora de Catalunya, més que en silenci, estan silenciades i per això, amb l'economista i publicitària Marta Royo, han posat en marxa la campanya de publicitat i comunicació "Documentados". El seu objectiu és explicar, sobretot en castellà, el que va passar a Catalunya ara fa just un any.

 • Laura Gil: "Els millennials s'adapten millor als canvis digitals"
  Escolta àudio

  Laura Gil: "Els millennials s'adapten millor als canvis digitals"

  A la secció Connexions Laura Gil, directora del departament de Transformació Digital de Damm, ens explica com viu per dins aquesta transformació tot el grup Damm, i que afecta a tots els seus departaments. Ens explica com es plantegen la comunicació multicanal amb el consumidor, que és al centre de tota la seva estratègia digital. Amb ella parlem de l'adaptació de les persones júnior i les més sènior als nous reptes digitals i descobrirem una important tendència: les acadèmies online de les empreses pels seus treballadors.

 • Les TIC ho canvien tot i s'ha humanitzat la tecnologia
  Escolta àudio

  Les TIC ho canvien tot i s'ha humanitzat la tecnologia

  "Catalunya Valley": rebrem tres representants de la Diada de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació, que s'ha celebrat aquesta setmana a Barcelona amb el títol "Inspirant la revolució digital: la humanització de la tecnologia". Coneixerem els reptes que s'autoproposen sectors tan diversos com el sanitari, la logística empresarial, l'administració pública, la mobilitat de les persones o fins i tot la intel·ligència artificial, sectors en què les tecnologies de la informació i la comunicació són claus però on el factor humà també juga un paper fonamental.

 • Dani Marco: "Les "start-ups" catalanes han estat al Mobile World Congress de Los Angeles"
  Escolta àudio

  Dani Marco: "Les "start-ups" catalanes han estat al Mobile World Congress de Los Angeles"

  "ADN digital": el col·laborador del programa Dani Marco, director de SmartCatalonia de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya, ens explica les novetats en intel·ligència artificial i l'internet de les coses presentades al Mobile World Congress America, que ha tingut lloc a Los Angeles. També ens explica el viatge d'una delegació d'empreses catalanes a Mont-real per explorar col·laboracions amb el clúster d'intel·ligència artificial del Quebec, el més potent del Canadà i un dels més importants del món.

 • El productor audiovisual Toni Soler, la Diada TIC 2018 i Catalunya al MWC americà
  Escolta àudio

  El productor audiovisual Toni Soler, la Diada TIC 2018 i Catalunya al MWC americà

  Al "Revolució 4.0" entrevistem Toni Soler. Volem conèixer sobretot el seu vessant empresarial, com a propietari de Minoria Absoluta i creador d'èxits actuals com "Polònia" i "Està passant" a TV3. Soler també ens parla del documental que estrena a TVC la seva productora, el dilluns 1 d'octubre, i que està centrat en 23 testimonis de la violència policial de la jornada de l'1 d'octubre. I ens avança una primícia: al mes de novembre publica nou llibre. Es tracta d'un text autobiogràfic dedicat a la figura del seu pare. "Catalunya Valley": rebrem tres representants de la Diada TIC que s'ha celebrat a Barcelona amb el títol "Inspirant la revolució digital: la humanització de la tecnologia". Coneixerem els reptes que s'autoproposen. I parlarem del Mobile World Congress Americà que ha tingut lloc a Los Angeles i del clúster d'intel·ligència artificial del Quebec.

 • Toni Soler: "Al documental 'La gent de l'escala' veureu 23 testimonis de l'IES Pau Claris"
  Escolta àudio

  Toni Soler: "Al documental 'La gent de l'escala' veureu 23 testimonis de l'IES Pau Claris"

  Al "Revolució 4.0" entrevistem el presentador i productor audiovisual Toni Soler. Volem conèixer sobretot el seu vessant empresarial, com a propietari de Minoria Absoluta, una de les productores audiovisuals catalanes més destacades, i d'èxits actuals com "Polònia" i "Està passant" a TV3. Soler també ens parla del documental que estrena a TVC la seva productora el dilluns 1 d'octubre, que està centrat en 23 testimonis de la violència policial de la jornada del referèndum de l'1 d'octubre de l'any passat a l'IES Pau Claris de Barcelona. I ens avança una primícia: al mes de novembre publica nou llibre. Es tracta d'un text autobiogràfic que descriu com va viure i va gestionar, d'adolescent, la mort prematura del seu pare. Del seu pare diu que el millor consell que ha après a la vida és ser just amb un mateix i amb els altres.

 • El tàndem Ruscalleda-Balam, la salut del màrqueting català i l'acord entre Barcelona i el Japó
  Escolta àudio

  El tàndem Ruscalleda-Balam, la salut del màrqueting català i l'acord entre Barcelona i el Japó

  Visiten "Revolució 4.0" dos dels cuiners catalans més prestigiosos: Carme Ruscalleda i Raül Balam. Xantal Llavina parla amb Ruscalleda, que ens explica per què ha decidit tancar el Restaurant Sant Pau després de 30 anys de feina intensa. La cuinera que compta amb més estrelles Michelin de tot el món posa punt final a la història d'aquest restaurant per encarar nous reptes professionals, que ens desvela al programa. El seu fill, el també prestigiós xef Raül Balam, valora la decisió presa per la seva mare i ens posa al corrent dels seus projectes. Lluís Torra, president del Club Marketing Barcelona, ens explica els objectius i reptes de futur de l'associació que l'any que ve complirà 60 anys i que va ser la primera a l'estat espanyol dedicada a aquest sector. Coneixem l'acord signat entre Barcelona Activa i el Japó per intercanviar projectes i acabem el programa explicant com Catalunya s'ha de convertir en un exemple mundial de col·laboració publicoprivada.