Anar a la navegació principalAnar al contingut
Revolució 4.0

L'evolució de Love of Lesbian, la relació entre artistes i fans, i saber si tens feina en 24 hores

Durada: 1 h 22 min
25/05/2017
Hem entrevistat Santi Balmes, Uri Bonet i Jordi Roig, tres dels components de Love of Lesbian, un grup de música emprenedor que sap reinventar-se i evolucionar, que aposta per una combinació entre innovació, música i emoció.
Ens han explicat que l'èxit no està en les xarxes socials, sinó en els bons temes i directes. Adverteixen, però, que en temes digitals s'està començant una mena de dictadura 2.0 i que s'ha de ser conscient del rastre digital que anem deixant.
També hem parlat amb Uri Bonet, bateria de Love of Lesbian, de la proposta Fangazing que revoluciona i fa evolucionar el món dels artistes i dels fans. Definida com una e-commerce d'emocions, Fangazing busca la manera de rendibilitzar els seguidors d'artistes oferint-los continguts específics i exclusius.
Cercar feina, i saber si en tenim o no en només 24 hores ha estat la proposta que ens ha portat Corner Job, una aplicació que té en la rapidesa la seva principal eina a l'hora de posar en contacte treballadors i empresaris.
I per acabar, hem parlat amb Aleix Planas, director del Saló Biz Barcelona que
se celebrarà del 31 de maig a l'1 de juny a Fira de Barcelona. Sota el lema "Transforma't", la seva intenció és reunir emprenedors, inversors i "business angels".

Àudios

Vídeos