Anar a la navegació principalAnar al contingut
Un restaurant caníbal a Berlín

Jonathan Safran Foer: "No podem salvar el planeta sense canviar la nostra manera de menjar"

Durada: 51 min
08/12/2019
L'escriptor nord-americà Jonathan Safran Foer té molt clar que la millor manera de combatre el canvi climàtic és menjar menys carn. En el seu últim llibre "Podem salvar el planeta abans de sopar", ens interpel·la directament per demostrar-nos que la nostra manera de menjar té un impacte directe en l'emergència climàtica. Amb el periodista Salvador Garcia-Arbós, busquem els deu plats estel·lars de la gastronomia universal. El protagonista d'avui és el dònut. Òscar Broc se sotmet al "Nyap o top" de Gerard Jubany i tasta un biquini de dònut de La Bikineria del Mercat del Ninot, del xef Joan Gurgui. El crític Philippe Regol visita La Patería de Sousa, a Extremadura, i ens ho explica. Toni Massanés posa en valor el porro. Sabrem també quina és la magdalena de Proust de l'escriptor i cineasta David Trueba. I la propina la deixa la ramadera Isabel Castanyer des del Mas la Coromina de la Vall d'en Bas.

Àudios