L'entrevista

S'han trobat 69 resultats.

  • Isidre Mor, la moda del cicloturisme
    Escolta àudio

    Isidre Mor, la moda del cicloturisme

    Parlem amb Isidre Mor, del Centre Biker Girona, perquè ens expliqui per què Girona s'ha convertit en un referent mundial del cicloturisme. L'Isidre, a més, ens orientarà sobre quines són les millors rutes per agafar la bicicleta i gaudir d'una bona ruta gastronòmica.

  • Toni Padilla, el crac del Mundial
    Escolta àudio

    Toni Padilla, el crac del Mundial

    Parlem amb el periodista i historiador Toni Padilla, cap d'Esports del diari "Ara" i autor de llibres com "Brasil 50: Retrats del Mundial del Maracanazo" i "Atles d'una passió esfèrica". A més és un gran amant de la gastronomia, dels bons vins i, sobretot, de tot allò que giri al voltant d'una pilota.

  • Enric Fanlo, anxoves de l'Escala
    Escolta àudio

    Enric Fanlo, anxoves de l'Escala

    Parlem d'un dels productes estrella del nostre territori: les anxoves de l'Escala. I ho fem amb el gerent d'Anxoves de l'Escala, l'Enric Fanlo, que ens parla amb passió d'aquest producte, de la seva producció, dels seus secrets. I acompanyats d'un fervent defensor de les anxoves com és el nostre xef Jordi Jacas.

  • Àlex Juncosa, innovant a la masia
    Escolta àudio

    Àlex Juncosa, innovant a la masia

    Entrevistem Àlex Juncosa, xef i propietari de la Masia Can Feliu de Rubí, que després d'aprendre viatjant pel món i de formar-se en alguns restaurants d'estrella Michelin ha decidit apostar per una cuina que combina modernitat i tradició en una masia prop de Barcelona. Ens explica com treballa i innova en el món de la brasa, entre moltes altres coses.

  • Ramon Besa, mestre del periodisme
    Escolta àudio

    Ramon Besa, mestre del periodisme

    Parlem amb Ramon Besa, tota una referència en el món del periodisme i també un gran amant de la gastronomia i soci de la Penya Gastronòmica del Barça. A més, Besa ha escrit, juntament amb Marcos López, el llibre "La jugada de la meva vida", que és la biografia d'Andrés Iniesta.

  • Albert Ventura, un cuiner fet a ell mateix
    Escolta àudio

    Albert Ventura, un cuiner fet a ell mateix

    Parlem amb Albert Ventura, propietari i xef del restaurant Coure de Barcelona per descobrir un jove cuiner i empresari amb molt talent i que trenca tots els tòpics per triomfar al món de la gastronomia amb una proposta molt personal. A més, també parlem amb ell de futbol i de la seva passió pel Barça.

  • Eva Ballarín marca tendència
    Escolta àudio

    Eva Ballarín marca tendència

    Parlem amb Eva Ballarín, directora del HIP, l'esdeveniment que marca les tendències en el sector de la restauració, per saber quin és el seu futur. Amb ella volem conèixer l'estratègia i la innovació que s'està movent entorn de la gastronomia i l'hostaleria.

  • Lluís Prats, sensibilitat pel cava
    Escolta àudio

    Lluís Prats, sensibilitat pel cava

    Parlem amb Lluís Prats, de caves Gramona, per parlar d'un dels productes estrelles del nostre país i que últimament va molt lligat amb el Barça, ja que no para de guanyar títols que hem de celebrar. Ens ensenya a diferenciar els diferents tipus de cava, ens recomana alguns maridatges i ens explica el nou segell de qualitat dels vins escumosos: Corpinnat.

  • Quico Bargalló, passió per l'oli
    Escolta àudio

    Quico Bargalló, passió per l'oli

    Entrevistem Quico Bargalló, d'Olis Bargalló, perquè ens ensenyi i introdueixi una mica més en aquest món del qual desconeixem molta informació. Ens parla de varietats, de denominacions i fins i tot de maridatges. Una conversa instructiva, didàctica i interessant.

  • Martí Gironell, la força d'un destí
    Escolta àudio

    Martí Gironell, la força d'un destí

    Ens visita Martí Gironell, periodista i escriptor que ha guanyat el premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb la novel·la "La força d'un destí," on explica la història de Ceferino Carrión, més conegut com a Jean Leon. Un home que va néixer a Santander, va passar per Catalunya i va acabar triomfant als Estats Units. I va triomfar gràcies a la restauració i al vi que s'elaborava a les terres del Penedès.

  • Albert Puig: De la Masia als Estats Units
    Escolta àudio

    Albert Puig: De la Masia als Estats Units

    Després d'estar 11 anys a la Masia del Barça, arribant a ser coordinador del futbol base, l'Albert Puig viu ara als Estats Units com a director tècnic de l'Anza Force Soccer Club, un club que té la seu a Cupertino, en ple Silicon Valley, al sud de la badia de San Francisco. Ens parla de les claus del futbol formatiu i també de la gastronomia dels Estats Units.

  • Jesús Pont: gastronomia i futbol
    Escolta àudio

    Jesús Pont: gastronomia i futbol

    És el clar exemple de la filosofia del programa. El Jesús Pont combina amb passió la gastronomia i el futbol. D'una banda, és el cuiner i propietari d'un negoci familiar que ja fa anys que triomfa, el restaurant Cal Sastre, a Santa Pau. I de l'altra, la seva afició pel futbol l'ha convertit actualment en directiu de la Federació Catalana i, en el passat, en directiu del Girona FC o president del Santa Pau CF.

  • Lluís Canut: Amant de l'esport i la bona cuina
    Escolta àudio

    Lluís Canut: Amant de l'esport i la bona cuina

    Parlem amb Lluís Canut, un dels clàssics del periodisme català, i un gran gurmet. Ens explicarà els plats més exclusius que ha pogut tastar en els diversos desplaçaments esportius que ha fet.

  • Aleix Espargaró: passió per les motos i el futbol
    Escolta àudio

    Aleix Espargaró: passió per les motos i el futbol

    Ha començat una nova edició del Mundial de motociclisme, i parlem amb un dels participants de Moto GP, el català Aleix Espargaró, que, a més, és un gran aficionat al futbol i, concretament, del Barça. Espargaró ens explicarà com es viu el Campionat del Món pel que fa a la gastronomia i com es pot seguir el futbol des de la distància.

  • Karlos Ibarrondo: la tradició del "burduntzi"
    Escolta àudio

    Karlos Ibarrondo: la tradició del "burduntzi"

    Parlem amb Karlos Ibarrondo, un cuiner basc que utilitza la tradicional tècnica del "burduntzi", que consisteix a rostir un xai a la brasa durant moltes hores i amb paciència, per obtenir-ne tot el gust. Ibarrondo ens explica com ho fa i comparteix amb nosaltres algunes experiències relacionades amb el "burduntzi" i l'Athletic Club de Bilbao.