El gastromusical

S'han trobat 11 resultats.

  • El sentiment del Kanka
    Escolta àudio

    El sentiment del Kanka

    Afegim un tercer ingredient a la combinació de gastronomia i futbol: la música. Com sempre de la mà del Josep Lluís Santiso, que aquesta setmana ens descobreix un personatge i un músic excel·lent: el Kanka. Nascut a Màlaga però que viu a Barcelona, s'ha fet un lloc al panorama musical gràcies a les xarxes i a YouTube.

  • Dies de glòria
    Escolta àudio

    Dies de glòria

    Hem viscut grans dies de glòria amb el "Que no falti de res" i, per això, volem acabar la temporada explicant la història d'aquesta cançó de Bruce Springsteen. Recordem quan la va interpretar al Camp Nou en una data històrica per a molts barcelonistes.

  • Catalans en xinès
    Escolta àudio

    Catalans en xinès

    Són músics i catalans però han decidit cantar en xinès. En el gastromusical d'avui, el Santiso ens porta un grup amb aquesta particularitat i Jordi Jacas s'encarregarà de maridar una cançó seva d'allò més original.

  • L'excel·lència de Sílvia Pérez Cruz
    Escolta àudio

    L'excel·lència de Sílvia Pérez Cruz

    Girona és terra de talent musical. N'hi ha de tots els gustos i colors, però en Santiso aquesta vegada ha optat per triar la tendresa i la puresa de la mà de Sílvia Pérez Cruz. I Jordi Jacas s'ha encarregat de maridar la cançó.

  • La música de taverna
    Escolta àudio

    La música de taverna

    En Santiso agafa la guitarra i, ja que fem el programa des del restaurant Bobo Pulpín, ens parla de la música de taverna i ens remunta a aquella època en què els mariners s'ajuntaven en aquests locals per cantar cançons que han anat passant de generació en generació fins a arribar als nostres dies. Com les havaneres, i la més popular de totes: "El meu avi".

  • L'himne de la Champions en català
    Escolta àudio

    L'himne de la Champions en català

    Sabeu quina és la història que s'amaga al darrere de l'himne de la Champions? En Josep Lluís Santiso ens l'explica i podem sentir per primera vegada a la història la versió de l'himne en català.

  • Quan el soroll i la música es barregen
    Escolta àudio

    Quan el soroll i la música es barregen

    Una de les característiques, últimament, en la final de Copa es que s'enfronti un equip basc contra el Barça, i el resultat és una enorme xiulada a l'himne abans que comenci el partit. Decibels al màxim que serveixen d'excusa a Santiso per portar-nos un gastromusical amb els grups més sorollosos de la història de la música.

  • Festa i xaranga
    Escolta àudio

    Festa i xaranga

    En Josep Lluís Santiso ha trobat un divertit i festiu grup de música format a Eibar i s'ha posat en contacte amb ells per fer el Gastromusical d'aquesta setmana. En aquest ambient festiu, el Jordi Jacas s'encarregarà de maridar-ho amb una recepta que s'hi adapti.

  • Shakira i el Barça
    Escolta àudio

    Shakira i el Barça

    Josep Lluís Santiso té la capacitat de relacionar Las Palmas amb la Shakira i el futbol, i de reviure el seu mític concert de Barcelona l'endemà que el Barça guanyés una Champions, amb els jugadors blaugranes a l'escenari. Jordi Jacas s'encarregarà de maridar la seva música.

  • La història de Francesc Tàrrega
    Escolta àudio

    La història de Francesc Tàrrega

    Josep Lluís Santiso ens descobreix un personatge fascinant: Francesc Tàrrega. Un guitarrista del segle XIX nascut a Vila-real que va tenir una vida plena de dificultats però que, tot i això, va aconseguir triomfar amb la música. Jordi Jacas té un repte majúscul per maridar la seva melodia.

  • El gastromusical
    Escolta àudio

    El gastromusical

    En Josep Lluís Santiso ens presenta el concert inaugural de Cornellà-el Prat amb els Black Eyed Peas i el Jordi Jacas l'haurà de maridar.