El fora de joc i l'assistència

S'han trobat 44 resultats.

  • Bullir ous
    Escolta àudio

    Bullir ous

    En Jordi Jacas ens explica la millor manera, senzilla i pràctica, de bullir ous, un procediment que se'ns pot complicar si no vigilem.

  • Evitar oxidacions
    Escolta àudio

    Evitar oxidacions

    En Jordi Jacas ens dona tota una lliçó per evitar que se'ns oxidin alguns productes de la nostra cuina. Consells pràctics, senzills i sobretot molt útils que ens ajudaran a fer que no se'ns oxidin productes com els plàtans o les patates.

  • Caldo d'anxova
    Escolta àudio

    Caldo d'anxova

    En Jordi Jacas té autèntica passió per les anxoves. Avui ens ensenya a fer un caldo d'anxova. Això sí, amb anxoves de l'Escala, que són les seves preferides. Com sempre, detalls i consells excel·lents a "El fora de joc i l'assistència".

  • Aprofitar la brasa
    Escolta àudio

    Aprofitar la brasa

    En Jordi Jacas ens dona aquesta setmana un consell d'aquells tan útils, perquè ens serveix per aprofitar tot el que utilitzem per cuinar. Aquesta vegada parlem de la brasa i de com podem treure profit de les restes de combustió un cop ja l'hem aprofitat per coure la carn o el que haguem volgut posar a la graella.

  • La ceba cop de puny
    Escolta àudio

    La ceba cop de puny

    En Jordi Jacas ens sorprèn explicant-nos una tècnica molt particular per obtenir el millor gust de la ceba, la ceba cop de puny. Una pràctica molt curiosa i, fins i tot, divertida.

  • Salar els productes
    Escolta àudio

    Salar els productes

    En Jordi Jacas ens ensenya una acció bàsica a la cuina però que hem de fer de la millor manera possible: salar els productes. Ens explica els diferents tipus de sal, i en quin moment i en quina quantitat s'ha de tirar en cada cas.

  • Fregir amb oli d'oliva
    Escolta àudio

    Fregir amb oli d'oliva

    En Jordi Jacas ens parla avui de fregir amb oli d'oliva. Ens explica la millor manera de fer-ho i ens ensenya a donar importància a triar un bon oli a l'hora de fregir, amb quines quantitats i de quina manera.

  • La importància de la farina
    Escolta àudio

    La importància de la farina

    En Jordi Jacas ens parla avui de farina i ens fa veure la importància que té escollir bé la farina per als diferents objectius que tinguem a la cuina. En què ens hem de fixar i com podem aprofitar totes les opcions que aquest aliment bàsic ens ofereix.

  • Postres d'estiu
    Escolta àudio

    Postres d'estiu

    En Jordi Jacas ens ensenya a preparar unes postres ideals per aquesta època de l'any. I ho fa a base de fruita que s'impregnarà de mojito o de moscatell. Una solució ben senzilla i pràctica i molt gustosa que ens ajudarà a triomfar en la fase final del nostre àpat.

  • Escaldar espàrrecs
    Escolta àudio

    Escaldar espàrrecs

    En Jordi Jacas ens parla de com cuinar espàrrecs. Ens dona consells molt útils perquè sapiguem escaldar els espàrrecs d'una manera molt senzilla i pràctica.

  • Com podem pelar els alls?
    Escolta àudio

    Com podem pelar els alls?

    En Jordi Jacas ens dona un d'aquells consells fàcils i pràctics que sobretot ens ajudaran que el nostre dia a dia a la cuina sigui molt més senzill. Aprendrem a pelar alls d'una manera molt eficaç, que no ens donarà gens de feina, i obtindrem un resultat perfecte.

  • Les mongetes de Santa Pau
    Escolta àudio

    Les mongetes de Santa Pau

    El Jordi Jacas ens explica una autèntica joia. Un truc infal·lible per diferenciar les verdaderes mongetes de Santa Pau. Una d'aquelles cartes que tenen els experts en la gastronomia, com és el cas del nostre cuiner, per saber triar un bon producte i que no ens donin gat per llebre.

  • Del puré de patata al parmentier de Robuchon
    Escolta àudio

    Del puré de patata al parmentier de Robuchon

    El Jordi Jacas ens ajuda a trobar el puré de patata més exquisit i fi, el parmentier de Robuchon, només afegint-hi un parell d'ingredients i amb un toc final que li donarà un punt ben gustós.

  • Com pelar un tomàquet
    Escolta àudio

    Com pelar un tomàquet

    Dins d'aquest cicle sobre tomàquets que ens prepara, el Jordi Jacas avui ens ensenya una cosa molt pràctica i útil: pelar els tomàquets. Sobretot perquè quan ho fem no llencem la meitat del tomàquet i no hi deixem els dits. Ens explica com fer-ho de forma molt fàcil i senzilla.

  • Emulsió de tomàquet
    Escolta àudio

    Emulsió de tomàquet

    Un dels productes més rics de la nostra terra i del qual més suc es pot treure, i mai més ben dit, és el tomàquet. En Jordi Jacas ens explicarà algunes maneres d'aprofitar-lo al màxim. Aquesta setmana ens ensenya a fer una vinagreta molt especial amb una emulsió de tomàquet.