El fora de joc i l'assistència

S'han trobat 17 resultats.

  • Les verdures crucíferes
    Escolta àudio

    Les verdures crucíferes

    Descobrim el món de les verdures crucíferes. Una família de verdures que trobem majoritàriament a l'hivern i que tenen molts beneficis nutricionals i són molt saludables. Vols saber quines són i què ens aporten? Com cada setmana, el Jordi Jacas és l'encarregat d'explicar-nos-ho.

  • S'ha acabat el bròquil
    Escolta àudio

    S'ha acabat el bròquil

    En Jordi Jacas s'encarrega cada setmana de descobrir-nos aquells secrets que s'amaguen darrere la bona cuina. En aquesta ocasió ens explica com podem treure tot el profit del bròquil i tots els avantatges que ens pot donar en cada recepta.

  • Com preparar el millor allioli
    Escolta àudio

    Com preparar el millor allioli

    L'allioli és un dels millors complements per als nostres plats, però a vegades costa molt que ens surti bé. En Jordi Jacas ens explica els secrets per preparar el millor allioli. Que ens surti equilibrat i perfecte!

  • El julivert antioxidant
    Escolta àudio

    El julivert antioxidant

    El Jordi Jacas ens descobreix algunes qualitats que potser desconeixies del julivert i els molts usos que li podem donar a la cuina. Com sempre, ens dóna bons consells en el fora de joc i l'assistència.

  • El cantó bo del peix
    Escolta àudio

    El cantó bo del peix

    Com cuines el peix? Sabies que és molt important saber de quin dels dos cantons s'ha de cuinar perquè sigui més bo? En Jordi Jacas, com cada setmana, ens sorprèn amb els seus savis consells i ens ensenya a treure el màxim rendiment del peix.

  • El secret de pelar alls
    Escolta àudio

    El secret de pelar alls

    Els savis consells del xef Jordi Jacas ens acompanyen una setmana més al "Que no falti de res". I aquesta vegada més pràctics que mai. Ens explica un petit secret per pelar els alls d'una forma molt fàcil i efectiva.

  • "Mariscada a la barbacoa"
    Escolta àudio

    "Mariscada a la barbacoa"

    El Jordi Jacas sempre té un as a la màniga. Aquesta vegada ens explica com podem aprofitar una bona barbacoa per fer-hi una mariscada. I comparteix amb nosaltres, per exemple, com es fan unes bones cloïsses al jardí de casa.

  • El punt dels seitons
    Escolta àudio

    El punt dels seitons

    Un dels problemes que ens trobem quan preparem seitons o similars és que ens queden massa avinagrats. En Jordi Jacas ens donarà la solució perquè tinguin el punt just de vinagre i no perdin gens el seu gust. Una pista: aigua de mar.

  • L'essència d'un bon cuiner
    Escolta àudio

    L'essència d'un bon cuiner

    Jordi Jacas ens ha donat un munt de consells al llarg dels diferents programes, però aquesta vegada ens explica l'essència de la cuina i ens fa una assistència que ens servirà per a moltes situacions de la vida.

  • Els secrets de l'ànec
    Escolta àudio

    Els secrets de l'ànec

    L'ànec és un animal del qual gairebé tot s'aprofita. Però llavors s'ha de saber com cuinar-lo. Jordi Jacas ens dona alguns consells per treure'n el màxim profit i triomfar als fogons.

  • Seitons amb aigua de mar
    Escolta àudio

    Seitons amb aigua de mar

    Un dels secrets de la cuina és l'ús de l'aigua de mar. Jordi Jacas ens el descobreix i ens diu com aplicar-ho, per exemple, amb uns seitons.

  • Com es prepara un bon whisky
    Escolta àudio

    Com es prepara un bon whisky

    Aprofitant que la final de la Champions es juga a Cardiff, el Jordi Jacas ens parla de whisky i ens aconsella quina és la millor manera de preparar-lo i quins són els errors que hem d'evitar.

  • El pa amb tomàquet
    Escolta àudio

    El pa amb tomàquet

    Una cosa aparentment tan senzilla com el pa amb tomàquet té la seva part de complicació, tècnica i perfecció. Per això el Jordi Jacas ens explica quin és el secret per poder obtenir el millor resultat a l'hora de sucar el pa amb el tomàquet.

  • El secret d'una bona amanida
    Escolta àudio

    El secret d'una bona amanida

    El Jordi Jacas ens ajuda a fer millor una cosa tan simple com una amanida. Ens dona el consell del que hem de fer, però també ens corregeix allò que fem malament.

  • Amanides "on the rocks"
    Escolta àudio

    Amanides "on the rocks"

    Jordi Jacas ens dona consells interessants per fer amanides més bones, i ho fa amb una mica de gel, ideals per a ara que ja ve el bon temps.