El fora de joc i l'assistència

S'han trobat 27 resultats.

  • Truita d'arròs del dia abans
    Escolta àudio

    Truita d'arròs del dia abans

    El Jordi Jacas no només ens dona bons consells per cuinar i degustar, sinó per fer-ho de forma econòmica i sostenible. Per això aquesta setmana ens ensenyarà a fer una truita d'arròs del dia abans i ens explicarà la importància que té la paella de les truites.

  • Infusió de mandarina
    Escolta àudio

    Infusió de mandarina

    Una setmana més en Jordi Jacas ens ensenya a aprofitar els ingredients al màxim. I ho fa elaborant una magnífica infusió a través de la pell de la mandarina, en el fora de joc i l'assistència.

  • La pela de la taronja
    Escolta àudio

    La pela de la taronja

    Al Jordi Jacas sempre li agrada aprofitar totalment els ingredients i per això aquesta setmana ens dona un consell molt útil: què en podem fer de la pela de la taronja? És una part de la fruita que amaga moltes qualitats i nutrients dels quals en podem fer un bon ús.

  • Vinagreta de fruita seca
    Escolta àudio

    Vinagreta de fruita seca

    El Jordi Jacas ens ensenya a fer una vinagreta de fruita seca que destaca per la seva senzillesa i per la seva durabilitat.

  • Com cuinar una bona mitjana
    Escolta àudio

    Com cuinar una bona mitjana

    El Jordi Jacas ens explica els secrets de cuinar una mitjana o, com en diuen al País Basc, un "txuleton". Ens descobrirà tots els passos a seguir per obtenir-ne el millor gust.

  • La carn d'olla
    Escolta àudio

    La carn d'olla

    El Jordi Jacas ens explica com podem aprofitar i treure el màxim rendiment de la carn d'olla. Un dels plats típics de Nadal però que també en podem treure molt profit més enllà de les festes assenyalades.

  • Aprofitar les neules
    Escolta àudio

    Aprofitar les neules

    El Jordi Jacas ens explica alguns secrets per recuperar-nos dels excessos de Nadal, però també ens ajuda a aprofitar les neules que ens han sobrat de les festes per convertir-les en uns espectaculars bombons d'una manera molt fàcil i pràctica.

  • Reciclar els torrons
    Escolta àudio

    Reciclar els torrons

    S'acaben les festes de Nadal i ens trobem que ens han sobrat un munt de torrons. En Jordi Jacas ens ensenya com els hem d'aprofitar i com podem treure'n tot el profit un cop hagin passat els dies festius.

  • Confitar l'aviram
    Escolta àudio

    Confitar l'aviram

    En Jordi Jacas ens descobreix el secret de confitar l'aviram. Una manera molt bona de treure el màxim profit a aquest tipus de carn. Ens ensenyarà com fer-ho, de forma fàcil i pràctica i n'aprendrem tots els beneficis.

  • Netejar els bolets amb cura
    Escolta àudio

    Netejar els bolets amb cura

    El Jordi Jacas ens ensenya aquesta setmana a netejar els bolets. Perquè després de tot l'esforç que fem per trobar-los, caçar-los i recollir-los; un dels punts clau és a l'hora de rentar-los just abans de cuinar-los. Ens explica com fer-ho de la millor manera possible, sense perdre cap dels atributs que ens aporten els bolets.

  • Les verdures crucíferes
    Escolta àudio

    Les verdures crucíferes

    Descobrim el món de les verdures crucíferes. Una família de verdures que trobem majoritàriament a l'hivern i que tenen molts beneficis nutricionals i són molt saludables. Vols saber quines són i què ens aporten? Com cada setmana, el Jordi Jacas és l'encarregat d'explicar-nos-ho.

  • S'ha acabat el bròquil
    Escolta àudio

    S'ha acabat el bròquil

    En Jordi Jacas s'encarrega cada setmana de descobrir-nos aquells secrets que s'amaguen darrere la bona cuina. En aquesta ocasió ens explica com podem treure tot el profit del bròquil i tots els avantatges que ens pot donar en cada recepta.

  • Com preparar el millor allioli
    Escolta àudio

    Com preparar el millor allioli

    L'allioli és un dels millors complements per als nostres plats, però a vegades costa molt que ens surti bé. En Jordi Jacas ens explica els secrets per preparar el millor allioli. Que ens surti equilibrat i perfecte!

  • El julivert antioxidant
    Escolta àudio

    El julivert antioxidant

    El Jordi Jacas ens descobreix algunes qualitats que potser desconeixies del julivert i els molts usos que li podem donar a la cuina. Com sempre, ens dóna bons consells en el fora de joc i l'assistència.

  • El cantó bo del peix
    Escolta àudio

    El cantó bo del peix

    Com cuines el peix? Sabies que és molt important saber de quin dels dos cantons s'ha de cuinar perquè sigui més bo? En Jordi Jacas, com cada setmana, ens sorprèn amb els seus savis consells i ens ensenya a treure el màxim rendiment del peix.