Quin temps farà?

S'han trobat 293 resultats.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana amb amenaça
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana amb amenaça

  Foto: Jordi Rodoreda Pregunta: Aquest setembre hi ha un país del continent americà que està batent rècords de més de 130 anys de temperatura. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina del Priorat sense filtrar, de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ja és aquí la tardor
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ja és aquí la tardor

  Foto: Jordi Rodoreda Pregunta: Un nou huracà ha arribat al Carib. Quin nom té? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina del Priorat sense filtrar, de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? La tardor arriba per quedar-se?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? La tardor arriba per quedar-se?

  Foto: Bernat Margalef Pregunta: L'Irma ha estat un huracà devastador, però al darrera n'ha arribat un de més modest. Com se l'ha anomenat? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra d'arbequina del Priorat sense filtrar, de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Canvi de temps a la vista amb olor de tardor
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Canvi de temps a la vista amb olor de tardor

  Foto: Josep Artigas Pregunta: Un observatori de la Costa Brava fa més de 40 anys que mesura la temperatura de l'aigua del mar. Quin? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra arbequina del Priorat sense filtrar, de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? L'estiu ha mort?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? L'estiu ha mort?

  Foto: Jaume Mos Pregunta: Quines illes del Mediterrani occidental han batut records històrics de temperatura aquest estiu? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina del Priorat sense filtrar, de 500 ml, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Els detalls del temps de la recta final d'agost
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Els detalls del temps de la recta final d'agost

  Foto: Paco Cabanes Pregunta: Al Maresme, l'octubre del 2016 hi va haver un gran aiguat que va superar el 60 l/m2 en 30 minuts o els 80 l/m2 en 30 minuts? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina del Priorat Collita primerenca, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Un cap de setmana 100% estival
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Un cap de setmana 100% estival

  Foto: Xavi Cabo Pregunta: Al desert hi fa molta calor, però també hi pot fer molt fred i baixar dels 0 graus? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Tornarà la calor?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Tornarà la calor?

  Foto: Andreu - @Andreu_G Pregunta: La humitat absoluta es mesura en gr/m3 mentre que la relativa es mesura en...? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ambient tòrrid i onada de calor de primera categoria
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ambient tòrrid i onada de calor de primera categoria

  Foto: Xavi Cabo Pregunta: Què és més espessa, la boira o la boirina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una llibreta de Catalunya Ràdio >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Últim cap de setmana de juliol amb calor
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Últim cap de setmana de juliol amb calor

  Foto: Àngel Galán Pregunta: el 2 de febrer de 1956, un observatori del Pallars Jussà va arribar al rècord absolut de fred a la península Ibèrica. Quin? Premi: una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Serà un cap de setmana de tempestes?
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Serà un cap de setmana de tempestes?

  Foto: Gemma Monllau Pregunta: On plou més, a Yaoundé, al Camerun, o a Moscou, a Rússia? Premi: Pack familiar (1 adult + 1 infant) al Parc Lúdic de Port Ainé, vàlid a l'estiu, gentilesa de FGC >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Temps de muntanya, de platja, de vacances...
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Temps de muntanya, de platja, de vacances...

  Foto: Josep M. Costa Pregunta: Aquesta setmana, un tornado s'ha acostat a una capital europea. Quina? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei, i una llibreta de Catalunya Ràdio. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Cap de setmana amb una mica de tot
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Cap de setmana amb una mica de tot

  Foto: Xavier Marcos Pregunta: És el mateix un tifó que un tornado? Premi: Una ampolla de 250 ml d'oli d'oliva verge extra, arbequina, sense filtrar, gentilesa de Priordei, i una revista "Art-e-sans" >>Envieu la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el vostre nom, cognom i població.

 • Quin temps farà? Ruixats sorpresa i calor agradable
  Escolta àudio

  Quin temps farà? Ruixats sorpresa i calor agradable

  Foto: M. Carme Santeulària Pregunta: Aquest mes de juny ha batut rècords de calor en algunes comarques? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei i una revista "Art-e-sans"

 • Quin temps farà per Sant Joan? Primer cap de setmana d'estiu amb 40 ºC
  Escolta àudio

  Quin temps farà per Sant Joan? Primer cap de setmana d'estiu amb 40 ºC

  Foto: Jaume Gomà Pregunta: Amb les puntes de calor, quina ciutat acostuma a ser més càlida: Girona o Tarragona? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge extra, arbequina sense filtrar, de 250 ml, gentilesa de Priordei, i una revista "Art-e-sans". >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.