Meteotaula

S'han trobat 300 resultats.

 • MeteoTaula 212 - "La cuina de Perter Pan", la pastisseria a les teves mans
  Escolta àudio

  MeteoTaula 212 - "La cuina de Perter Pan", la pastisseria a les teves mans

  Us presentem el llibre "La cuina de Peter Pan" i el seu autor Christian Escribà. Imaginació i experiència es fusionen per acostar-nos a casa uns menjars per compartir: galetes, pastissets, fruita seca i molt més. Una manera agradable de fer entrar la canalla a la cuina i a la cuina dolça. Pregunta: On es troba la pastisseria mare Escribà de Barcelona? Premi: Un exemplar del llibre de Christian Escribà "La cuina de Peter Pan". >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 211 - Descobrim Casa Agustí, un restaurant amb història
  Escolta àudio

  MeteoTaula 211 - Descobrim Casa Agustí, un restaurant amb història

  Hi ha restaurants que poden treure pit dels anys que duen de servei. El restaurant Casa Agustí és un històric de Barcelona amb 80 anys a les espatlles. Anna Ros, propietària del restaurant, ens explica com van ser els inicis, com ha evolucionat fins a l'actualitat i els plats que no podeu deixar de banda. Gaudireu del menjar i de l'entorn, amb una decoració dels anys 50. Pregunta: Casa Agustí es va fundar en un any important per a la història de Catalunya i Espanya. Quin? Premi: Lot Amb 4 barres de torró de 300 g, pack de selecció de mel de 40 g, pack de selecció de mel amb fruits secs de 125 g, 1 pot de mel amb crema d'avellana i 1 amb pell de taronja de 250 g, gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 210 - Una ratafia amb història, Licors Portet 1883
  Escolta àudio

  MeteoTaula 210 - Una ratafia amb història, Licors Portet 1883

  Situats a la Pobla de Segur, Licors Portet fa 125 anys que fabrica licors. Durant tot aquest temps, els gustos de les persones i les exigències han anat variant, i alguns licors han desaparegut i altres s'han fet a mida del client. Parlem de ratafia amb fra Valentí Serra i amb Àngel Portet, propietari de l'empresa. Pregunta: La ratafia, per elaborar-la, es deixa a l'aire lliure o a...? Premi: LOT amb 4 tauletes de torró de 300 g, pack de selecció de mel de 40 g, pack de selecció de mel amb fruits secs de 125 g, 1 pot de mel amb crema d'avellana i 1 amb pell de taronja de 250 g, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 209 - Descobrim el vi "Per l'amor de 10"
  Escolta àudio

  MeteoTaula 209 - Descobrim el vi "Per l'amor de 10"

  "Per l'amor de 10" és un vi emmarcat dins un projecte solidari del Grup Ametller que té com a principal protagonista els consumidors d'aquest establiment. Descobrim i tastem el vi amb Dario Jodar, participant en el procés del vi, i descobrim aquest projecte amb Gemma Villarroya, del Grup Ametller. Pregunta: De quina varietat és el Vi10? Premi: Lot amb 4 barres de torró de 300 g, pack de selecció de mel de 40 g, pack de selecció de mel amb fruita seca de 125 g, 1 pot de mel amb crema d'avellana i 1 amb pell de taronja de 250 g, gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • MeteoTaula 208 - Descobrim el món dels Torrons i Mels Alemany
  Escolta àudio

  MeteoTaula 208 - Descobrim el món dels Torrons i Mels Alemany

  Endolcim el programa amb la secció que fa venir salivera, Meteotaula. Avui descobrim de la mà de Ferran Alemany tot el món que envolta el torró i la mel que elaboren artesanalment. Sabrem com han aconseguit mantenir la qualitat i l'excel·lència durant més de 125 anys i coneixerem els projectes de futur. Pregunta: Com se'n diu el nou projecte de Torrons Alemany que relaciona humanitat, territori i creativitat artística? Premi: LOT Amb 4 tauletes de torró de 300 g, pack de selecció de mel de 40 g, pack de selecció de mel amb fruita seca de 125 g, 1 pot de mel amb crema d'avellana i 1 amb pell de taronja de 250 g, gentilesa de Torrons i Mels Alemany >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula + Meteotemps 207 - Qalidès, Terrers del Penedès
  Escolta àudio

  MeteoTaula + Meteotemps 207 - Qalidès, Terrers del Penedès

  Qalidès neix al 2004, una associació de cellers de vins tranquils que defensen el caràcter i la qualitat dels vins del Penedès per promoure l'activitat vitivinícola sostenible i ecològica amb l'entorn. Amb Joan Huguet, del Celler de Can Feixes, i Xavier Rubires, enòleg del Celler Jean Leon, parlem de Qalidès i tastem dues joies de la corona d'aquests cellers. Pregunta: Quants cellers conformen l'associació Qalidès? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognoms i població.

 • MeteoTaula 206 - Seiem a taula al Toc al Mar a Begur, a Aiguablava
  Escolta àudio

  MeteoTaula 206 - Seiem a taula al Toc al Mar a Begur, a Aiguablava

  Si us agrada el mar, sou amants de la Costa Brava i us encanta menjar productes locals ben cuinats en un lloc idíl·lic, aquí teniu el vostre racó: Toc al Mar, a Aiguablava, a Begur. Santi Colominas, cap de cuina i propietari, ens explica els secrets i la singularitat del restaurant. Pregunta: Amb quin mitjà de transport arriba una part important del menjar que abasteix Toc al Mar? Premi: LOT amb 5 pots de Mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. temps aproximadament? >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 205 - "¿Qué vino con este pato?", amb Ferran Centelles
  Escolta àudio

  MeteoTaula 205 - "¿Qué vino con este pato?", amb Ferran Centelles

  Ferran Centelles és, possiblement, el millor "sommelier" del país i tot un referent internacional. Amb ell, desgranem el seu llibre "¿Qué vino con este pato?" una combinació perfecta entre les teories clàssiques i les actuals sobre maridatge arrodonit amb anècdotes viscudes en el millor restaurant de món, El Bulli. Pregunta: A quin conegut restaurant de primer nivell va servir com a "sommelier" Ferran Centelles? Premi: Un exemplar del llibre "¿Qué vino con este pato?" >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

 • MeteoTaula 204 - Cellers Avgvstus, vins amb història i vinagres d'alta qualitat
  Escolta àudio

  MeteoTaula 204 - Cellers Avgvstus, vins amb història i vinagres d'alta qualitat

  Cellers Avgvstus són famosos arreu del món per la seva alta gamma en vinagre, present fins i tot en les recepcions dels premis Nobel. Albert Roca, membre de la família dels Cellers Avgvstus, afirma que un bon vinagre parteix d'un bon vi. Doncs, vegeu els vins que ens ha portat i la descripció del tast que n'hem fet a l'estudi. Pregunta: A banda del vi, als Cellers Avgvstus, hi ha un producte estrella molt apreciat a la cuina. Quin? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

 • MeteoTaula 203 - Seiem a taula al Celler de l'Aspic
  Escolta àudio

  MeteoTaula 203 - Seiem a taula al Celler de l'Aspic

  El Celler de l'Aspic és un restaurant situat al cor del Priorat, a Falset, on el menjar i el vi de qualitat es fusionen. Toni Bru, propietari, cap de cuina i sommelier, ens parla dels detalls del seu restaurant que, sense cap mena de dubte, està impregnat de els olors i els sabors d'una terra com el Priorat amb tocs de mar, per la proximitat amb el delta de l'Ebre. Pregunta: Al Celler de l'Aspic cuiden molt els vins de DOs catalanes. Quines són les dues DOs amb més representació? Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

 • MeteoTaula 202 - Temps d'arròs, al camp i al plat
  Escolta àudio

  MeteoTaula 202 - Temps d'arròs, al camp i al plat

  Quan queda ben poc per acabar la collita d'arròs i és hora de fer un primer balanç. Parlem de l'arròs des de dos punts de vista: des del camp amb Jordi Margalef, pagès i productor de "Lo nostre arròs"; i des del plat amb el cuiner Jordi Vidal, del restaurant Can Batiste de Sant Carles de la Ràpita. Com us agrada l'arròs? Quina varietat utilitzeu per cuinar? Pregunta: Cal reposar l'arròs a la paella abans de servir-lo, quant de temps aproximadament? Premi: LOT amb 5 pots de Mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població

 • MeteoTaula 201 - "Tapes i aperitius amb bolets"
  Escolta àudio

  MeteoTaula 201 - "Tapes i aperitius amb bolets"

  És època de caçar, tastar i menjar bolets. "Tapes i aperitius amb bolets" és un llibre de Carlos Robafum amb una setantena de receptes fàcils i senzilles de fer, sense elaboració magistral. Carlos ens explica el que podem fer amb els bolets que podem trobar a casa nostra. Segur que salivareu. Pregunta: Carlos Janer té un pseudònim, que és com signa el seu llibre. Quin és? Premi: Un llibre de "Tapes i aperitius amb bolets", de Carlos Robafum, gentilesa de Cossetània Edicions, i una ampolla de 250 ml d'oli d'oliva verge extra, macerat amb all, gentilesa de PriorDei de Margalef de Montsant >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

 • MeteoTaula 200 - Celler Jané Ventura, més de 100 anys d'història
  Escolta àudio

  MeteoTaula 200 - Celler Jané Ventura, més de 100 anys d'història

  Avui reben un celler amb més de 100 anys d'història, el Celler Jané Ventura. El seu propietari Gerard Jané ens presenta les característiques del vi i cava conreats en un paisatge rústic com és el Penedès i el Garraf. Us convidem a descobrir dos vins especials que només trobareu en aquesta terra amb noms i cognoms i fem un tats de Finca Els Camps Macabeu per sentir els detalls d'aquest vi del 2013. Pregunta: A Jané Ventura és conrea una varietat de raïm minoritària amb nom d'una població del Garraf. Quina? Premi: 1 lot de productes Pastoret, que s'entregaran a l'establiment mes proper al vostre domicili. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

 • MeteoTaula 199 - Verema 2016 amb Agustí Torelló Mata
  Escolta àudio

  MeteoTaula 199 - Verema 2016 amb Agustí Torelló Mata

  Ens acompanyen Gemma Torelló i Àlex Torelló, responsables d'Agustí Torelló Mata, per tractar la verema d'aquest any. Ens explicaran quines són les expectatives de la collita, la qualitat del most i les conseqüències d'aquesta calor de setembre sobre la producció. (Foto: Angelina Llop) Pregunta: La collita d'aquest any tindrà una qualitat bona o dolenta? Premi: 1 ampolla de cava brut reserva + invitació per la Festa de la Verema del dia 1 d'octubre >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

 • MeteoTaula 198- Sopars amb estrelles
  Escolta àudio

  MeteoTaula 198- Sopars amb estrelles

  Ens acompanya Jordi Aloy, Tècnic de l'Àrea de Recerca i Coneixement de l'Obra Social de "la Caixa" per abastar aquest esdeveniment que s'organitza en un mirador privilegiat de la capital comtal. Pregunta: El sopar de les Estrelles es fa a l'observatori del Montsec o a l'observatori Fabra? Premi: LOT amb 5 pots de mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat