Meteotaula

S'han trobat 280 resultats.

  • MeteoTaula 282 – Una cerveseria única a prop de Barcelona
    Escolta àudio

    MeteoTaula 282 – Una cerveseria única a prop de Barcelona

    Si ets un amant de la cervesa, aquí tens el teu santuari, The Drunk Monk. Més de 500 cerveses i 15 sortidors t'esperen. Un indret per compartir, assaborir i degustar a Mataró. Moisès Campdepadrós, propietari, ens defineix el local i el que ens sorprendrà. Pregunta: The Drunk Monk es troba a Dublín o a Mataró? Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 281 – "De l'alta cuina a casa" amb David Andrés
    Escolta àudio

    MeteoTaula 281 – "De l'alta cuina a casa" amb David Andrés

    Aquí tenim un dels cuiners més prestigiosos del país, David Andrés, autor del llibre i que ens dona les eines per fer grans plats a casa nostra. T'atreveixes? Escolta l'entrevista. Pregunta: David Andrés és l'ànima gastronòmica d'un restaurant dels germans Andrés... Com es diu? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 280 – "101 recetas para triunfar"
    Escolta àudio

    MeteoTaula 280 – "101 recetas para triunfar"

    Ens deixem guiar pel cuiner i pastisser Miquel Antoja, autor del llibre "101 recetas para triunfar" per elaborar a casa, amb productes habituals i sense estris de la gran cuina, uns plats que us deixaran bocabadats. Escolta l'entrevista. Pregunta: Dins del món de la cuina, l'especialitat que li ha cridat més l'atenció és? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (de gingebre, de pol·len, i agredolç de castanyer) i 2 pots de mel de 125 g, (de castanyer i de nous), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 279 – Restaurant les Voltes de Sant Sebastià
    Escolta àudio

    MeteoTaula 279 – Restaurant les Voltes de Sant Sebastià

    Situat en les antigues corts de bestiar d'una casa centenària, la seva transformació ha fet que sigui un lloc on es gaudeix de l'espai interior, dels plats d'alta qualitat en un indret per descobrir, el Moianès. Jan Fargas, cuiner, i Jaume Castany, cofundador i propietari del Restaurant les Voltes de Sant Sebastià, ens mostren la màgia dels plats i de l'entorn. Pregunta: Digueu un dels 3 plats que ens ha citat el cuiner Jan Fargas com a destacat. Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g (de gingebre, de pol·len, i agredolç de castanyer) i 2 pots de mel de 125 g (de castanyer i de nous), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 278 – Oli Priordei, una joia del Priorat
    Escolta àudio

    MeteoTaula 278 – Oli Priordei, una joia del Priorat

    Priordei neix de la iniciativa de dos grans cooperatives productores d'oli que van creure en el futur de la producció i comercialització d'oli verge extra de gran qualitat. Situats al Priorat, Jordi Ciuraneta, president d'Agrofoods, ens mostra nous productes d'oli i les exigències comercials de futur. Pregunta: Les pluges de febrer van afavorir la recent collita d'olives? Premi: Una ampolla d'oli d'oliva verge, arbequina del Priorat de 250 ml. collita primerenca i 1 llauna d'oli de 500 ml especial per a nens perquè ajuda al creixement del ossos, gentilesa de Priordei. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 277 – Tresmacarrons
    Escolta àudio

    MeteoTaula 277 – Tresmacarrons

    Ens entaulem en un restaurant del Maresme, els "Tresmacarrons". Un restaurant de carta dinàmica que es mou segons els productes de temporada i amb un gran toc de mar per la seva proximitat. Miquel Aldana, cap de cuina, ens obre la carta dels seus plats. Pregunta: El 2017 el restaurant Tresmacarrons va ser convidat a un dels santuaris d'investigació culinària del país. Quin? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (de gingebre, de pol·len, i agredolç de castanyer) i 2 pots de mel de 125 g, (de castanyer i de nous), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 276 – Malena Restaurant
    Escolta àudio

    MeteoTaula 276 – Malena Restaurant

    A les comarques de Lleida trobem un restaurant amb estrella Michelin amb una cuina delicada i ben acurada en què, a més, la brasa juga un paper important. Josep María Castaño, "Xixo", cuiner del restaurant ens serveix els seus plats i les seves creacions. Pregunta: Quantes Estrelles Michelin té el restaurant Malena? Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g, (de gingebre, de pol·len i agredolç de castanyer) i 2 pots de mel de 125 g, (de castanyer i de nous), gentilesa de Torrons i Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 275 – La Boscana, on gaudiràs del plat i de l'espai
    Escolta àudio

    MeteoTaula 275 – La Boscana, on gaudiràs del plat i de l'espai

    Ens posem a les mans del cuiner Joel Castanyé, Premi Revelació 2018, del restaurant La Boscana de Bellvís. Ell ens explicarà la seva cuina i el que descobrirem en els seus plats. Pregunta: Com suquen el pa al restaurant La Boscana? Premi: 1 ampolla de cava BRUT RESERVA, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 274 – Bar La Plata
    Escolta àudio

    MeteoTaula 274 – Bar La Plata

    Aquí teniu una bar de tapes, però no pas un bar qualsevol, sinó un dels millors de la ciutat de Barcelona, La Plata. Amb més de 70 anys d'història, ofereix tapes ben originals i modernes i altres de ben autèntiques, com les de quan es va fundar. Pepe Gómez, cambrer de La Plata, ens ofereix els seus plats. Pregunta: Quin any es va fundar el bar La Plata? Premi: 1 ampolla de cava Brut Reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 273 – Sidra i elaborats de poma
    Escolta àudio

    MeteoTaula 273 – Sidra i elaborats de poma

    La poma molt més enllà de la fruita de postres. Pau Frigola, amb l'empresa familiar Mooma, fa tot tipus de derivats de la poma, des de sidra fins a vinagre, compota i deshidratats. En Pau defineix els eixos de l'empresa, les varietats de pomes i la qualitat dels seus productes. Pregunta: Pau Frigola compra les pomes fora o les produeix ell mateix? Premi: 1 ampolla de cava BRUT RESERVA gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 272 – La Bodega Sepúlveda
    Escolta àudio

    MeteoTaula 272 – La Bodega Sepúlveda

    Aquí teniu un celler amb història que s'ha adaptat als temps. De les novetats actuals i d'aquesta transformació, ens en parlen Josep Solà, pare, i Núria Solà, filla, propietaris de la Bodega Sepúlveda. Pregunta: La Bodega Sepúlveda, es troba situada a Ciutat Vella o al Barri de Sant Antoni? Premi: 1 ampolla de cava BRUT RESERVA, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 271 – La vedella ecològica
    Escolta àudio

    MeteoTaula 271 – La vedella ecològica

    Al peu del Pedraforca trobem una explotació ramadera, Cal Pacient, que es dedica a la criança de vedelles ecològiques, només alimentades en pastures sense adobs químics ni pesticides. Mariàngels Ferrer i Francesc Aguilar, ramaders i productors ens comenten la qualitat d'aquesta carn. Pregunta: Puc demanar la vedella ecològica del Pedraforca a distància? Premi: 1 ampolla de cava Brut Reserva gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 270 – Els pollastres ecològics
    Escolta àudio

    MeteoTaula 270 – Els pollastres ecològics

    Situats a mig camí entre Tremp i el Pont de Muntanyana, trobem Fígols de Tremp on una família crien pollastres ecològics. La gran superfície de la qual disposen fa que els pollastres campin i al seu ritme. Martí Peró, criador, ens explica les característiques d'aquest pollastre. Pregunta: Els pollastres ecològics de la Torre d'Erbull estan engabiats o campen en llibertat controlada? Premi: 1 ampolla de cava BRUT NATURE GRAN RESERVA 2011, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 269 – L'Antic Molí, un restaurant amb Estrella a les Terres de l'Ebre
    Escolta àudio

    MeteoTaula 269 – L'Antic Molí, un restaurant amb Estrella a les Terres de l'Ebre

    A l'extrem sud del país, a Ulldecona, trobem un restaurant guardonat amb una estrella Michelin, l'Antic Molí. Vicent Guimerà, xef i propietari del restaurant, ens ofereix un joc i una experiència inoblidable. Gaudeix-los. Pregunta: Un dels puntals forts de l'antic molí és un producte mediterrani al cent per cent. Quin? Premi: 1 ampolla de cava BRUT NATURE GRAN RESERVA 2011, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata a recollir a Catalunya Ràdio de Barcelona. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 268 – "La Màgia de la Cuina" amb Carme Ruscalleda
    Escolta àudio

    MeteoTaula 268 – "La Màgia de la Cuina" amb Carme Ruscalleda

    La dona amb més prestigi davant dels fogons de Catalunya i de part del món, Carme Ruscalleda, ens presenta el seu llibre "La màgia de la cuina". Amb ella descobrirem els que ens ofereix el llibre i els reptes que ens convida a superar. Pregunta: Carme Ruscalleda va publicar les primer libre ara a prop de...? 50 anys, 30 anys o 15 anys? Premi: 1 ampolla de cava BRUT NATURE GRAN RESERVA 2011, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.