Meteotaula

S'han trobat 292 resultats.

  • MeteoTaula 294 – Elixirs de ponent, licors artesanals i naturals
    Escolta àudio

    MeteoTaula 294 – Elixirs de ponent, licors artesanals i naturals

    Catalunya és terra de licors des de fa centenars d'anys. Gerard Barsalà, propietari d'Elixirs de Ponent, ens presenta els seus licors naturals i eco fets per ell. El llimonetti, amb produccions de 1.000 ampolles al mes, planta cara al famós limoncello italià en guanyar un premi internacional de tast. Pregunta: El llimonetti està fet a base de llimones naturals o llimones eco? Premi: Un pack amb dues ampolles de licor, una de llimonetti i l'altra de tarongetti >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 293 – Restaurant Cau Faluga de Manlleu
    Escolta àudio

    MeteoTaula 293 – Restaurant Cau Faluga de Manlleu

    Situada a la plana osonenca, Cau Faluga es troba a l'antiga Colònia Rusiñol dedicada al tèxtil. Un entorn únic que continua a dins dels menjadors. Descobrim els plats, la carta i els productes amb Jacint Soler i Xaro López, propietaris del restaurant. Pregunta: El restaurant té un menú dedicat a l'artista que habitava la casa. Com es diu? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 292 – Restaurant Cal Torru
    Escolta àudio

    MeteoTaula 292 – Restaurant Cal Torru

    Si aneu a la vall ceretana, us adrecem a menjar a Cal Torru, situat a Bolvir. Aquí trobaràs una cuina amb els plats i gustos tradicionals que us durà temps enrere. Una cuina que mima els productes de proximitat. Natàlia Barberà, xef i propietària del restaurant, ens ho diu en veu. Pregunta: A Cal Torru, a banda de dinar al restaurant, ens podrem emportar plats per menjar a casa? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 291 – Restaurant Les Magnòlies d'Arbúcies
    Escolta àudio

    MeteoTaula 291 – Restaurant Les Magnòlies d'Arbúcies

    Si voleu viatjar molt més enllà del gust, cap a les grans sensacions, poseu rumb al Restaurant Les Magnòlies, a Arbúcies. Víctor Torres, xef del restaurant, ens mostra el seus plats artístics plens de color i gustos. Pregunta: El 2011, Les Magnòlies va rebre un premi per unes postres fetes amb una coneguda beguda alcohòlica. Quina? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 290 – La Fonda Sala al Lluçanès
    Escolta àudio

    MeteoTaula 290 – La Fonda Sala al Lluçanès

    Al bell mig d'Olost, trobareu un restaurant familiar de cuina casolana evolucionada amb les noves tendències culinàries. Toni Sala, propietari, ens defineix els seus plats i els que no podem deixar a banda. Pregunta: A la Fonda Sala, les postres també són una prioritat i, n'hi ha unes que cal demanar que et preparin quan et prenen nota. Quines? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial
    Escolta àudio

    MeteoTaula 289 – Un pa artesanal genuí a Sant Boi de Lluçanès. Al Lluçanès, trobem un pa especial

    Al Lluçanès trobem un pa molt especial amb una massa mare que té dècades i dècades. Comptem amb el forner Dani Pla, propietari del forn Can Pujals de Sant Boi de Lluçanès, i Josep Martínez Castro, cap de Promoció i Turisme del Lluçanès, per explicar-nos les característiques d'aquest pa únic. Pregunta: Des de quina dècada assaborim aquest pa de Sant Boi de Lluçanès? Premi: Una ampolla de cava brut gran reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 288 – Cal Sastre, un restaurant referent
    Escolta àudio

    MeteoTaula 288 – Cal Sastre, un restaurant referent

    Ens impregnen de passat, present i futur a Cal Sastre. Un fogons que arrenquen a principis del segle XX i han evolucionat amb una base tradicional que ens porta a uns plats moderns que us sorprendran. Jesús Pont, propietari del restaurant, ens defineix la cuina i ens fa les recomanacions dels plats que no ens podem perdre. Pregunta: Un dels plats locals de la zona de Santa Pau més coneguts és...? Premi: Una ampolla de cava gran reserva Barrica, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 287 – La cuina Pirinenca de la Cerdanya
    Escolta àudio

    MeteoTaula 287 – La cuina Pirinenca de la Cerdanya

    El compromís pel territori i la qualitat del món de la restauració de la Cerdanya té un nom: la cuina pirinenca de la Cerdanya. Ramon Torruella, president de Cuina Pirinenca de la Cerdanya, ens parla dels objectius, de les característiques d'aquesta cuina i com els podem reconèixer. Pregunta: a la cuina pirinenca de la Cerdanya hi trobem plats de caça i pesca? Premi: una ampolla de cava gran reserva barrica, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 286 – "La cuina sostenible" d'Ada Parellada
    Escolta àudio

    MeteoTaula 286 – "La cuina sostenible" d'Ada Parellada

    Una cuina per no llençar res. Aquesta és la base de la filosofia d'Ada Parellada reflectida en el llibre "La cuina sostenible". En l'entrevista, ens comenta la quantitat de menjar que acaba a les escombraries i els trucs i les idees per aprofitar al màxim els aliments. Pregunta: Viure de renda és un terme econòmic que aplica l'Ada a la cuina sostenible? Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 285 – Restaurant L'Estany Clar
    Escolta àudio

    MeteoTaula 285 – Restaurant L'Estany Clar

    Ens entaulem a Cercs, en una antiga masia, per gaudir de la cuina tradicional amb aires moderns. Sergi Fernández, cap de pastisseria, Jaume Sebastian, cap de cuina, i Ignasi Xandri, coordinador, us sorprendran per la seva joventut i la seva capacitat de treball per innovar. Pregunta: Si dinem a l'Estany Clar podrem allotjar-nos a la casa La...? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 284 – Fonda Xesc
    Escolta àudio

    MeteoTaula 284 – Fonda Xesc

    Anem fins al peu de la serra de Montgrony per entaular-nos a la Fonda Xesc. Una cuina amb plats frescos, permanentment actualitzats i fets amb senzillesa per treure al màxim els sabors dels ingredients. Francesc Rovira ens obre les portes de la seva cuina. Pregunta: La Fonda Xesc, està ubicada en una casa de l'any...? Premi: Una ampolla de cava rosat Trepat, brut reserva, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 283 – Llibre: "Recetas y principios de la cocina vegetariana"
    Escolta àudio

    MeteoTaula 283 – Llibre: "Recetas y principios de la cocina vegetariana"

    Aquí teniu un llibre fonamental i imprescindible de la cuina vegetariana. Teresa Carles, xef i autora, és tota una autoritat en el món de la cuina vegetariana; ens descriu el llibre i les receptes que hi podem trobar. Pregunta: Teresa Carles té a Facebook més de 100.000 seguidors, només del seu restaurant, i quants anys d'experiència? Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 282 – Una cerveseria única a prop de Barcelona
    Escolta àudio

    MeteoTaula 282 – Una cerveseria única a prop de Barcelona

    Si ets un amant de la cervesa, aquí tens el teu santuari, The Drunk Monk. Més de 500 cerveses i 15 sortidors t'esperen. Un indret per compartir, assaborir i degustar a Mataró. Moisès Campdepadrós, propietari, ens defineix el local i el que ens sorprendrà. Pregunta: The Drunk Monk es troba a Dublín o a Mataró? Premi: 1 Lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis, i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g, (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 281 – "De l'alta cuina a casa" amb David Andrés
    Escolta àudio

    MeteoTaula 281 – "De l'alta cuina a casa" amb David Andrés

    Aquí tenim un dels cuiners més prestigiosos del país, David Andrés, autor del llibre i que ens dona les eines per fer grans plats a casa nostra. T'atreveixes? Escolta l'entrevista. Pregunta: David Andrés és l'ànima gastronòmica d'un restaurant dels germans Andrés... Com es diu? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (amb canyella, amb pròpolis i agredolç de taronger) i 2 pots de mel de 125 g (de taronger i d'avellanes), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

  • MeteoTaula 280 – "101 recetas para triunfar"
    Escolta àudio

    MeteoTaula 280 – "101 recetas para triunfar"

    Ens deixem guiar pel cuiner i pastisser Miquel Antoja, autor del llibre "101 recetas para triunfar" per elaborar a casa, amb productes habituals i sense estris de la gran cuina, uns plats que us deixaran bocabadats. Escolta l'entrevista. Pregunta: Dins del món de la cuina, l'especialitat que li ha cridat més l'atenció és? Premi: 1 lot amb 3 pots de mel de 250 g, (de gingebre, de pol·len, i agredolç de castanyer) i 2 pots de mel de 125 g, (de castanyer i de nous), gentilesa de Mels Alemany. >>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.