Menjar sense gravetat

S'han trobat 3 resultats.

  • Batuts verds o de fruites. Quin és millor?
    Escolta àudio

    Batuts verds o de fruites. Quin és millor?

    La nostra "gastronauta" Trinitat Gilbert ens porta avui el duel entre batuts verds i batuts de fruites. Per saber quin és millor ens han visitat al "Gravetat zero" Cristina Manyer, cuinera i "coach", i Anna Paré, nutricionista i farmacèutica.

  • El duel definitiu: enfrontem un carnívor i un vegetarià
    Escolta àudio

    El duel definitiu: enfrontem un carnívor i un vegetarià

    La nostra gastronauta Trinitat Gilbert ha moderat un debat entre carnívors i vegetarians. Carles Tejedor, xef dels restaurants Lomo Alto i Lomo Bajo, ha estat el representant dels carnívors. A l'altra banda del quadrilàter, amb samarreta verda, el periodista Miquel Piris ha reivindicat la dieta vegetariana després de 25 anys sense provar la carn.

  • Llegendes urbanes de com cal cuinar la pasta italiana
    Escolta àudio

    Llegendes urbanes de com cal cuinar la pasta italiana

    La nostra "gastronauta" Trinitat Gilbert ha trepitjat l'ull de poll de més d'un parlant de com cal cuinar la pasta italiana, i per això ens ha visitat al "Gravetat zero" acompanyada de dos convidats per desmuntar els tòpics al voltant del plat típic d'Itàlia. Ens hi han ajudat Nuncio Cona, cuiner de Palerm, i Sílvia Sota, bloguera de "Nuni Cuinetes".