Anar a la navegació principalAnar al contingut
Eth maitin d'Aran

Eth maitin d'Aran 04/09/18

Durada: 59 min
04/09/2018
Aué en "Eth maitin d'Aran" auem parlat damb dus productors vengudi de dehòra dera Val d'Aran, mès que se decidiren quedar entà poder trabalhar eth sòn producte e convertir-lo en un element de qualitat. Ues iniciatiues que comencèren hè uns ans e que dejà s'an consolidat laguens deth territòri. Entà hèc auem compdat damb eth responsable dera empresa Aran Tast, Hénning Gérdt, a on produsís mostassa, sidra e vinagre e tanben eth propietari e fondador dera Birreria Refu, Davis Serrano. Ath delà tanben i a participat Albert Mombiedro. Avui al "Eth maitin d'Aran" hem parlat amb dos productors, de fora de la Vall d'Aran, que van decidir quedar-se per poder treballar el seu producte i convertir-lo en un element de qualitat. Són el responsable de l'empresa Aran Tast, Hénning Gérdt, que produeix mostassa, sidra i vinagre, i també el propietari i fundador de la cerveceria Refu, Davis Serrano. També hi ha participat Albert Mombiedro.

Àudios