Sarda.net

S'han trobat 584 resultats.

 • Sardanet 596: Un "Gladiator" a la sardanista, fem un plec de dansa i repassem concursos
  Escolta àudio

  Sardanet 596: Un "Gladiator" a la sardanista, fem un plec de dansa i repassem concursos

  Al "Sarda.net" seguim amb tota l'actualitat de la competició, pocs resultats, però molta travessa amb el que pot passar aquest cap de setmana. També ens fem ressò del que és "Retrats d'un sentiment", un espectacle de les Violetes del Bosc i la Cobla Marinada. I passarem, també, pel taller de dansa d'arrel de la Factoria Mascaró "Fes un plec". A la filmografia, un clàssic sardanista: "Gladiator".

 • Versió "Rocky" de competició sardanista
  Escolta àudio

  Versió "Rocky" de competició sardanista

  Un ballador de sardanes retirat torna a la competició. Així seria el Rocky de la sardana esportiva. Us ho expliquem demà al Sardanet, a partir de les 19.00, a Catradio.cat.

 • Filmosardana, la nova secció de la nova temporada: Sardànic
  Escolta àudio

  Filmosardana, la nova secció de la nova temporada: Sardànic

  Aquest dissabte, torna el sarda.net. També renovat. I estrenem coses. Moltes. I explicarem la temporada de sardanes esportiva. I el que és millor: s'entendrà! i tenim noves propostes, la filmografia sardanista: FILMOSARDANA. Aquesta setmana, Sardànic! Una història d'amor, passió i naufragis.

 • resum sarda.net 853
  Escolta àudio

  resum sarda.net 853

  Aquí va un avanç del programa del vespre: com la sardana serà patrimoni de la humanitat, quines colles s'han classificat per a fase final de les colles Veteranes i en Sergi repassa el NODO parlant de la sardana, entre d'altres animalades. Així, a la brava. #Sardapunky #Sardanet

 • Sarda.net - resum 582 - Totes les colles de a respesca
  Escolta àudio

  Sarda.net - resum 582 - Totes les colles de a respesca

  Un avançament de les entrevistes que tenim a les colles que fan la repesca aquest vespre a Vic. Totes parlen, totes se la juguen. Qui pujarà a primera? qui anirà a segona? la categoria reina de les colles, en un impàs interessant!

 • Avançament sardanet 575 - En Quim es menja el guió
  Escolta àudio

  Avançament sardanet 575 - En Quim es menja el guió

  Sí, així és. a la tarda, us ho expliquem millor. Aquest és un avançament del programa d'aquesta tarda a les set.

 • resum sardanet 571
  Escolta àudio

  resum sardanet 571

  Perpinyà acollirà el dia 30 d'abril el primer concurs vàlid per a la segona divisió de les colles grans. El campionat de #sardanaesportiva, doncs, queda oficialment inaugurat amb les aspiracions de totes elles de pujar de categoria i veure-se-les amb les millors colles del País. A més, també parlarem amb els Dansaires del Penedès que, un any més, fan la seva ruta pel món portant la sardana com a imatge per difondre. Aquesta vegada visitaran Malaisia i Tailàndia. I continuarem buscant el nom per un peix. #Sardanapunky #Sardanet

 • Resum del sardanet 570
  Escolta àudio

  Resum del sardanet 570

  Atenció, al programa d'aquesta setmana parlem del Campionat de Catalunya, que comença en 15 dies. Parlem, també, de la campanya de micromecenatge de la Cobla Amsterdam. I hem de posar nom a un peix! #sardanapunki

 • Sarda.net 567 - Josep Maria Casasús ens parla del seus sardanisme practicant
  Escolta àudio

  Sarda.net 567 - Josep Maria Casasús ens parla del seus sardanisme practicant

  Amb aquestes paraules el Catedràtic de Periodisme Josep Maria Casasús dibuixava quina percepció té una part del públic sobre la sardana. Doncs bé, al Sarda.net, parlem amb el Professor del seu sardanisme apostòlic i practicant (fins descomplexat), així com de la presència de la cultura popular als mitjans. I si bé sembla que per una setmana estem seriosos, no patiu! també tindrem temps de posar rumba amb cobla, parlar del campionat i descobrir que el primer que va compodren Lluís Llach, quan tenia 9 anys, va ser una sardana! què? com us heu quedat!?

 • Sarda.net 565 - Si la Shakira ballés una sardana...
  Escolta àudio

  Sarda.net 565 - Si la Shakira ballés una sardana...

  Al Sarda.net aquesta setmana hem tret a Martí Gironell tot el què sap de sardanes. De fet, s'hi ha posat tot sol, perquè ha participat a una jornada de la Confederació Sardanista de Catalunya on va defensar que cal perdre prejudicis i que hi ajudaria si algú de caràcter popular i internacional com podria ser la Shakira es fixés en aquest àmbit. I també us parlem del Corte Inglés, dels més de 20 mil nois i noies de quatre generacions que han après a ballar sardanes. Tota l'actualitat de la competició i sardanes per assajar i preparar el primer concurs del campionat, al sarda.net, a catradio.cat.

 • Sarda.net 565 - "Per ser dona, toques prou bé": la relació entre la dona i la cobla, amb Anna Costal
  Escolta àudio

  Sarda.net 565 - "Per ser dona, toques prou bé": la relació entre la dona i la cobla, amb Anna Costal

  Aquest és un comentari dels educats que alguna vegada, alguna intèrpret de cobla, ha hagut d'escoltar. Aquesta setmana, amb el dia de la dona, en parlem amb l'Anna Costal, intèrpret de tenora i musicòloga. També ens fem ressò del campionat de Catalunya de sardana esportiva, amb, ara mateix, la Dolç Infern, de Lleida, al capdavant. Figueres Capital de la sardana i el concurs revesses.cat, també els hi sentireu.

 • Sarda.net 564 - Victòria Palma, pregonera de Figueres, Capital de la Sardana 2017
  Escolta àudio

  Sarda.net 564 - Victòria Palma, pregonera de Figueres, Capital de la Sardana 2017

  Tenim el plaer, el goig, l'alegria i l'honor de parlar amb la Victòria Palma, la que el proper dia 11 de març farà de pregonera de la Capital de la Sardana. Amb ella repassem el seu suposat currículum sardanista, li donem idees sobre què dir al pregó i coneixerem, això sí, quina és la seva relació i estima cap a la sardana i la cobla. A més, també ens fem ressò de la cloenda del campionat de colles de Tarragona i dels primers resultats del campionat de sardana esportiva.

 • Sarda.net 563 - Comença el campionat de sardana esportiva!
  Escolta àudio

  Sarda.net 563 - Comença el campionat de sardana esportiva!

  Al municipi de Ponts, aquest cap de setmana, comença el campionat sardanista de colles. Serà, de moment, el de Lleida. A l'abril començarà la temporada vàlida nacional. Parlem amb el president de l'Agrupació de colles de Lleida, l'Albert Massagué, i el nou responsable de l'àrea de campionat de la UCS, en Víctor Geli. A més, propostes de concerts i els "Tamborino so obstinat", proposta nocturna de ball folk-retro-rock. Tot això, al Sarda.net, on si no?

 • El Sarda.net 562 empaquetat, resumit i minimitzat
  Escolta àudio

  El Sarda.net 562 empaquetat, resumit i minimitzat

  Tens una vida tan atrafegada que necessites una versió ràpida del sarda.net? Tranquil, aquí ho tens!

 • Sarda.net 562 - Allò que no es pot explicar del telèfon de la Confederació Sardanista
  Escolta àudio

  Sarda.net 562 - Allò que no es pot explicar del telèfon de la Confederació Sardanista

  Ei! tenim un espia a la seu de la Confederació, i avui ens explica coses que no us hauríeu imaginat mai: els sardanistes tenen mòbil? Aquesta és la gran pregunta que ens farem. A més, passarem per novetats musicals com el nou treball de la Ciutat de Girona, el nou projecte dels compositors Alcalà, Santiago, Gasulla i Paulí, parlem del darrer acte de Mollerussa com a Capital de la sardana i... presentem en exclusiva i primicia el nou portal de la Confederació Sardanista. I potser Mònica Terribas cantarà una sardana.