Còmics

 • Les millors recomanacions d'Arkham Còmics per començar l'any

  Les millors recomanacions d'Arkham Còmics per començar l'any

  El Xavi Doménech d'Arkham Còmics porta un sac de nous còmics que no ens hem de perdre aquest inici d'any. Ens recomana 'La muerte de Lobezno' i 'Los Eternos de Jack Kirby' de Panini, 'Blackface Banjo' de Spaceman Bocks i 'El arte de Neil Gaiman' publicat a Norma.

 • Subterfuge, 25 anys de música i irreverència

  Subterfuge, 25 anys de música i irreverència

  La discogràfica madrilenya Subterfuge va començar ja fa 25 anys i, al llarg d'aquests temps, ha publicat discos de Cycle, Marlango, Dover, Alaska y Los Pegamoides i molts d'altres. Els orígens però, són un fanzine políticament incorrecte on hi dibuixaven artistes tan reconeguts ara com Paco Alcázar. Parlem de tot això amb Carlos Galan, director del segell i amb el dibuixant Borja Crespo.

 • Charlie Hebdo i l'humor satíric

  Charlie Hebdo i l'humor satíric

  Aquests dies hem sentit a parlar de Charlie Hebdo Officiel per l'atemptat a la seva seu. A la nostra secció de còmics li volem muntar el nostre petit homenatge i avui convidem a dos històrics del còmic d'aquest país, Kim, l'autor de Martínez El Facha d' El Jueves, la revista que sale los miércoles i Joan Navarro, editor de còmics amb llarga experiència. Amb ells parlarem dels límits de l'humor, de la censura pròpia i aliena, de Charlie Hebdo (ells coneixien els autors assassinats) i també d'altres publicacions internacionals que es dediquen a l'humor i que no tenen por que una bala acabi amb els somriures.

 • 'Taxi driver' de Bié: del còmic a la carretera

  'Taxi driver' de Bié: del còmic a la carretera

  En Bié és un il·lustrador que havia treballat a El Periódico, El Jueves o l'Avui però un dia, per culpa de la crisi, va haver de fer un canvi de vida i convertir-se en taxista. Aquest abril ha publicat la seva experiència en el còmic 'Taxi Driver' i, com que ha tingut molt èxit, aquest Nadal sortirà un joc de taula inspirat en el llibre.

 • Enganxats a Mauro Entrialgo!

  Enganxats a Mauro Entrialgo!

  El dibuixant i il·lustrador Mauro Entrialgo ens parla del seu darrer còmic, 'Atentos a sus pantallas' on parla de l'esclavitud que tenim gairebé tots per la pantalla: la televisió, el cinema, els videojocs? Acabarem tots miops. Editat per Diabolo Cómics.

 • Còmics per Nadal amb Arkham Còmics!

  Còmics per Nadal amb Arkham Còmics!

  El tió de Nadal dels còmics ja ha arribat i és el Xavi Doménech d'Arkham Còmics. No té la barba blanca però porta un munt de bones recomanacions.

 • David Rubín dibuixa 'Aurora West'

  David Rubín dibuixa 'Aurora West'

  El dibuixant gallec David Rubín il·lustra la nova aventura de Paul Pope, 'El moment de Aurora West'. Després dels seus èxits dins l'Estat, conquereix les Amèriques!

 • Tik Tok, les dones al còmic!

  Tik Tok, les dones al còmic!

  En el programa d'avui ens acompanyen algunes de les millors il·lustradores i dibuixants de còmic del país. Ana Galvañ, Carla Berrocal, Pepa Prieto i Maria Ramos. Tenen un projecte entre mans, el blog Tik Tok Còmics. Una de les sèries més conegudes és la dedicada a l'home llop dels 80. No us perdeu les aventures de Teen Wolf!

 • Sergio Mora és un 'niño' rock

  Sergio Mora és un 'niño' rock

  Avui Mágico Mora ens presenta la seva última aventura, 'El niño rock', la història de Rock, un nen enamorat de la música i de Roxy, una nena de classe que el torna boig. Amb la seva banda Los Mocos, conquerirà el seu cor!

 • Guerra de Pokémons!

  Guerra de Pokémons!

  Avui Xavi Doménech d'Arkham Còmics i l'Anna Ferrer ens revisiten l'últim Saló Manga de Barcelona i ens fan recomanacions de còmic que no caduquen!

 • El misteri de 'Las Meninas' en un còmic

  El misteri de 'Las Meninas' en un còmic

  Santiago García i Javier Olivares publiquen un còmic meravella, 'Las Meninas'. Amb l'excusa de la creació del quadre per part de Velázquez, el dibuixant i el guionista ens porten de viatge a les entranyes de la vida del pintor.

 • Paco Roca: 'Dibuixar és una manera de continuar sent nen'

  Paco Roca: 'Dibuixar és una manera de continuar sent nen'

  Paco Roca presenta 'Andanzas de un hombre en pijama' editat per Astiberri, tires còmiques que va publicant a El País Semanal.

 • L'esperit de Frida Kahlo i Chavela Vargas en un còmic

  L'esperit de Frida Kahlo i Chavela Vargas en un còmic

  Tyto Alba explica la història d'un turista que arriba a Coyoacán per visitar la Casa Museu de Frida Kahlo i Diego Rivera. En trobar-la tancada i veient com plou, es refugia en una cantina on coneix la cantant Chavela Vargas, que li explica com va conèixer i va viure amb Frida Kahlo. Un relat ple de veritats, mentides, fantasies i anacronismes que podem escollir si creure'ns o no.

 • Còmic amb Daniel Fernández
 • Victor Coyote presenta 'Tío Budo'

  Victor Coyote presenta 'Tío Budo'

  El músic gallec i referent de 'La Movida', Victor Coyote, presenta un nou còmic, 'Tio Budo', una història per oncles i nébots ben divertits!