Còmics

S'han trobat 314 resultats.

 • Miguel Brieva dibuixa la crisi

  Miguel Brieva dibuixa la crisi

  Miguel Brieva, un dels il·lustradors més importants del país, presenta 'Lo que me está pasando', un retrat de la crisi socio-econòmica que ens envolta en la seva primera novel·la gràfica.

 • Ana Oncina i José Ja Ja Ja, el futur del còmic

  Ana Oncina i José Ja Ja Ja, el futur del còmic

  El Saló del còmic serà el gran punt de trobada d'aquest cap de setmana pels amants de la ciència-ficció, els superherois i les historietes. Ens avancem a la cita amb la visita de dos dels autors nominats al premi del saló a l'autor revelació espanyol del 2014: Ana Oncina, creadora de 'Croqueta y empanadilla' publicat per La Cúpula i José Ja Ja Ja, creador de 'Culto Charles' editat epr Fulgencio Pimentel. Els altres nominats al premi són: Antonio Hitos, Mamen Moreu i Miki Montlló.

 • Les novetats més estranyes del món del còmic

  Les novetats més estranyes del món del còmic

  Un bufet d'advocats per monstres, històries de terror o un senyor de les mosques que conviu amb fades... tot això i més coses sorprenents és el que podem trobar a les recomanacions que avui ens porta en Xavi Domènech, d'Arkham Comics: "Fragmentos del mal" de Junji Ito; "Preciosa Oscuridad" de Fabien Vehlmann; "Supernatural Law" de Batton Lash; "El paseo de los sueños" de Zidrou i Magui Egurza; i"Barry Kojonen en el espacio nadie puede oirte gemir" de König.

 • La inspiració arriba amb una xocolata amb xurros a mà

  La inspiració arriba amb una xocolata amb xurros a mà

  Aquesta setmana us presentem un projecte perquè vosaltres també sigueu il·lustradors. Són les trobades Dibujo Merendola organitzades pels dibuixants Júlia Solans i Ulises Mendicutty. A partir del mes d'abril, citaran en bars i cafeteries de Barcelona tots els artistes que vulguin treballar acompanyats i prendre's una xocolata amb xurros.

 • El terror al còmic en 13 històries

  El terror al còmic en 13 històries

  Avui, descobrim el còmic de '13 historietas de Terror Ibérico', editat per Diábolo Cómics.

 • L'univers Marvel no s'acaba mai!

  L'univers Marvel no s'acaba mai!

  Xavi Doménech d'Arkham Còmics ens recomana moltes novetats al voltant de l'univers Marvel.

 • Sexe i còmics a 'Rubor'

  Sexe i còmics a 'Rubor'

  L'editorial La Cúpula edita 'Rubor', un còmic que vol ser un homenatge al còmic eròtic dels 80. Parlem amb Carmen Segovia, Artur LaPerla i Jordi Pastor.

 • 'Las oscuras manos del olvido', el thriller de la memòria

  'Las oscuras manos del olvido', el thriller de la memòria

  Entrevistem Bartolomé Seguí, guanyador del Premi Nacional de Còmic del 2009 concedit pel Ministeri. Ha publicat un nou treball amb Cava, el thriller il·lustrat inspirat en l'entorn de la banda terrorista ETA i titulat 'Las oscuras manos del olvido'.

 • 'Yo, asesino', l'art de matar en vinyeta

  'Yo, asesino', l'art de matar en vinyeta

  Antonio Altarriba, un dels grans guionistes de còmic d'aquest país, ens acompanya en el programa d'avui i ens presenta la seva última obra com a guionista, 'Yo, asesino'. El còmic que ha estat guardonat amb el premi de la crítica d'Angulema, és una autèntic homenatge a l'art de matar. Us el recomanem moltíssim!

 • Les millors recomanacions d'Arkham Còmics per començar l'any

  Les millors recomanacions d'Arkham Còmics per començar l'any

  El Xavi Doménech d'Arkham Còmics porta un sac de nous còmics que no ens hem de perdre aquest inici d'any. Ens recomana 'La muerte de Lobezno' i 'Los Eternos de Jack Kirby' de Panini, 'Blackface Banjo' de Spaceman Bocks i 'El arte de Neil Gaiman' publicat a Norma.

 • Subterfuge, 25 anys de música i irreverència

  Subterfuge, 25 anys de música i irreverència

  La discogràfica madrilenya Subterfuge va començar ja fa 25 anys i, al llarg d'aquests temps, ha publicat discos de Cycle, Marlango, Dover, Alaska y Los Pegamoides i molts d'altres. Els orígens però, són un fanzine políticament incorrecte on hi dibuixaven artistes tan reconeguts ara com Paco Alcázar. Parlem de tot això amb Carlos Galan, director del segell i amb el dibuixant Borja Crespo.

 • Charlie Hebdo i l'humor satíric

  Charlie Hebdo i l'humor satíric

  Aquests dies hem sentit a parlar de Charlie Hebdo Officiel per l'atemptat a la seva seu. A la nostra secció de còmics li volem muntar el nostre petit homenatge i avui convidem a dos històrics del còmic d'aquest país, Kim, l'autor de Martínez El Facha d' El Jueves, la revista que sale los miércoles i Joan Navarro, editor de còmics amb llarga experiència. Amb ells parlarem dels límits de l'humor, de la censura pròpia i aliena, de Charlie Hebdo (ells coneixien els autors assassinats) i també d'altres publicacions internacionals que es dediquen a l'humor i que no tenen por que una bala acabi amb els somriures.

 • 'Taxi driver' de Bié: del còmic a la carretera

  'Taxi driver' de Bié: del còmic a la carretera

  En Bié és un il·lustrador que havia treballat a El Periódico, El Jueves o l'Avui però un dia, per culpa de la crisi, va haver de fer un canvi de vida i convertir-se en taxista. Aquest abril ha publicat la seva experiència en el còmic 'Taxi Driver' i, com que ha tingut molt èxit, aquest Nadal sortirà un joc de taula inspirat en el llibre.

 • Enganxats a Mauro Entrialgo!

  Enganxats a Mauro Entrialgo!

  El dibuixant i il·lustrador Mauro Entrialgo ens parla del seu darrer còmic, 'Atentos a sus pantallas' on parla de l'esclavitud que tenim gairebé tots per la pantalla: la televisió, el cinema, els videojocs? Acabarem tots miops. Editat per Diabolo Cómics.

 • Còmics per Nadal amb Arkham Còmics!

  Còmics per Nadal amb Arkham Còmics!

  El tió de Nadal dels còmics ja ha arribat i és el Xavi Doménech d'Arkham Còmics. No té la barba blanca però porta un munt de bones recomanacions.