Còmics

S'han trobat 311 resultats.

 • La inspiració arriba amb una xocolata amb xurros a mà

  La inspiració arriba amb una xocolata amb xurros a mà

  Aquesta setmana us presentem un projecte perquè vosaltres també sigueu il·lustradors. Són les trobades Dibujo Merendola organitzades pels dibuixants Júlia Solans i Ulises Mendicutty. A partir del mes d'abril, citaran en bars i cafeteries de Barcelona tots els artistes que vulguin treballar acompanyats i prendre's una xocolata amb xurros.

 • El terror al còmic en 13 històries

  El terror al còmic en 13 històries

  Avui, descobrim el còmic de '13 historietas de Terror Ibérico', editat per Diábolo Cómics.

 • L'univers Marvel no s'acaba mai!

  L'univers Marvel no s'acaba mai!

  Xavi Doménech d'Arkham Còmics ens recomana moltes novetats al voltant de l'univers Marvel.

 • Sexe i còmics a 'Rubor'

  Sexe i còmics a 'Rubor'

  L'editorial La Cúpula edita 'Rubor', un còmic que vol ser un homenatge al còmic eròtic dels 80. Parlem amb Carmen Segovia, Artur LaPerla i Jordi Pastor.

 • 'Las oscuras manos del olvido', el thriller de la memòria

  'Las oscuras manos del olvido', el thriller de la memòria

  Entrevistem Bartolomé Seguí, guanyador del Premi Nacional de Còmic del 2009 concedit pel Ministeri. Ha publicat un nou treball amb Cava, el thriller il·lustrat inspirat en l'entorn de la banda terrorista ETA i titulat 'Las oscuras manos del olvido'.

 • 'Yo, asesino', l'art de matar en vinyeta

  'Yo, asesino', l'art de matar en vinyeta

  Antonio Altarriba, un dels grans guionistes de còmic d'aquest país, ens acompanya en el programa d'avui i ens presenta la seva última obra com a guionista, 'Yo, asesino'. El còmic que ha estat guardonat amb el premi de la crítica d'Angulema, és una autèntic homenatge a l'art de matar. Us el recomanem moltíssim!

 • Les millors recomanacions d'Arkham Còmics per començar l'any

  Les millors recomanacions d'Arkham Còmics per començar l'any

  El Xavi Doménech d'Arkham Còmics porta un sac de nous còmics que no ens hem de perdre aquest inici d'any. Ens recomana 'La muerte de Lobezno' i 'Los Eternos de Jack Kirby' de Panini, 'Blackface Banjo' de Spaceman Bocks i 'El arte de Neil Gaiman' publicat a Norma.

 • Subterfuge, 25 anys de música i irreverència

  Subterfuge, 25 anys de música i irreverència

  La discogràfica madrilenya Subterfuge va començar ja fa 25 anys i, al llarg d'aquests temps, ha publicat discos de Cycle, Marlango, Dover, Alaska y Los Pegamoides i molts d'altres. Els orígens però, són un fanzine políticament incorrecte on hi dibuixaven artistes tan reconeguts ara com Paco Alcázar. Parlem de tot això amb Carlos Galan, director del segell i amb el dibuixant Borja Crespo.

 • Charlie Hebdo i l'humor satíric

  Charlie Hebdo i l'humor satíric

  Aquests dies hem sentit a parlar de Charlie Hebdo Officiel per l'atemptat a la seva seu. A la nostra secció de còmics li volem muntar el nostre petit homenatge i avui convidem a dos històrics del còmic d'aquest país, Kim, l'autor de Martínez El Facha d' El Jueves, la revista que sale los miércoles i Joan Navarro, editor de còmics amb llarga experiència. Amb ells parlarem dels límits de l'humor, de la censura pròpia i aliena, de Charlie Hebdo (ells coneixien els autors assassinats) i també d'altres publicacions internacionals que es dediquen a l'humor i que no tenen por que una bala acabi amb els somriures.

 • 'Taxi driver' de Bié: del còmic a la carretera

  'Taxi driver' de Bié: del còmic a la carretera

  En Bié és un il·lustrador que havia treballat a El Periódico, El Jueves o l'Avui però un dia, per culpa de la crisi, va haver de fer un canvi de vida i convertir-se en taxista. Aquest abril ha publicat la seva experiència en el còmic 'Taxi Driver' i, com que ha tingut molt èxit, aquest Nadal sortirà un joc de taula inspirat en el llibre.

 • Enganxats a Mauro Entrialgo!

  Enganxats a Mauro Entrialgo!

  El dibuixant i il·lustrador Mauro Entrialgo ens parla del seu darrer còmic, 'Atentos a sus pantallas' on parla de l'esclavitud que tenim gairebé tots per la pantalla: la televisió, el cinema, els videojocs? Acabarem tots miops. Editat per Diabolo Cómics.

 • Còmics per Nadal amb Arkham Còmics!

  Còmics per Nadal amb Arkham Còmics!

  El tió de Nadal dels còmics ja ha arribat i és el Xavi Doménech d'Arkham Còmics. No té la barba blanca però porta un munt de bones recomanacions.

 • David Rubín dibuixa 'Aurora West'

  David Rubín dibuixa 'Aurora West'

  El dibuixant gallec David Rubín il·lustra la nova aventura de Paul Pope, 'El moment de Aurora West'. Després dels seus èxits dins l'Estat, conquereix les Amèriques!

 • Tik Tok, les dones al còmic!

  Tik Tok, les dones al còmic!

  En el programa d'avui ens acompanyen algunes de les millors il·lustradores i dibuixants de còmic del país. Ana Galvañ, Carla Berrocal, Pepa Prieto i Maria Ramos. Tenen un projecte entre mans, el blog Tik Tok Còmics. Una de les sèries més conegudes és la dedicada a l'home llop dels 80. No us perdeu les aventures de Teen Wolf!

 • Sergio Mora és un 'niño' rock

  Sergio Mora és un 'niño' rock

  Avui Mágico Mora ens presenta la seva última aventura, 'El niño rock', la història de Rock, un nen enamorat de la música i de Roxy, una nena de classe que el torna boig. Amb la seva banda Los Mocos, conquerirà el seu cor!