Llibres i còmics

S'han trobat 327 resultats.

 • Literatura per canviar la realitat

  Literatura per canviar la realitat

  Aquest cap de setmana, les idees sortiran dels llibres i flotaran a l'aire de la Fabra i Coats. Qui hi vagi, en quedarà impregnat. I és que s'hi celebra Literal, una fira de llibres i idees on s'ajuntaran editorials, llibreries, autors i lectors per somniar (i potsre posar les bases) d'un món millor. Com ells diuen: "Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea" En parlem amb dos dels organitzadors: Jordi Panyella Carbonell de Pol·len Edicions; i Simón Vázquez Vidal de Tigre de Paper edicions i coordinador de LITERAL.

 • El còmic més fosc i gòtic vist per Xavi Arkham

  El còmic més fosc i gòtic vist per Xavi Arkham

  En Xavi Domènch, d'Arkham còmics, ens recomana una sèrie de novetats del món de la historieta que tenen un denominador comú: la foscor (ja sigui per l'estil o la temàtica). Destaca "Cráneo de azúcar" de Charles Burns, "Batman - Edgar Allan Poe" de Len Wein o una reedició de "La tumba de Drácula" de Marvel Comics.

 • Kiko Amat no se'n calla ni una!

  Kiko Amat no se'n calla ni una!

  L'escriptor i periodista Kiko Amat ens presenta el seu últim llibre d'articles 'Chap chap' editat per Blackie Books, una compilació del millor i del pitjor dels seus articles. Al Kiko Amat li encanta situar-se contra les cordes. Per això, acaba de publicar un recull del seus millors i el seus pitjor articles on parla de borratxeres, de pendre amfetes, de perseguir a Pujol fins a Queralbs, de vasectomies i si convé, de Julio Iglesias.

 • El Primavera Sound també té un escenari a la Laie

  El Primavera Sound també té un escenari a la Laie

  Lluís Morral, de la Llibreria Laie, aprofita que aquesta setmana se celebra el Primavera Sound per recuperar llibres relacionats amb la música o escrits per músics. Dos dels artistes que més ens recomana són Joan Miquel Oliver i Patti Smith.

 • "Los tres Frutos", un conte tenebrós de Zidrou i Oriol

  "Los tres Frutos", un conte tenebrós de Zidrou i Oriol

  Oriol Hernández, després de guanyar el Premi a l'Autor Revelació al Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2013, s'ha tornat a posar en mans d'un dels millors guionistes francobelgues, Zidrou, per crear una faula de sacrificis, diables i vides eternes. Es titula "Los tres Frutos" i la publica Norma Editorial.

 • Machado com a company de pis?

  Machado com a company de pis?

  Elena Medel, la poeta cordovesa ens descobreix un altra manera de llegir el clàssic Machado amb 'El mundo mago' editat per Ariel. Llegir a Machado pot ser com consultar l' I Ching? tot és possible amb l'Elena Medel.

 • Els misteriosos contes de Cristina Fernández Cubas
 • Un gran combat de boxa en còmic

  Un gran combat de boxa en còmic

  El dibuixant Luis Bustos reinterpreta el món de la boxa a Versus, una història sobre la vida del boxejador imaginari Thomas King. A les seves vinyetes, hi trobareu honor, nostàlgia i l'èpica del perdedor.

 • L' adolescència és més divertida amb Caitlin Moran

  L' adolescència és més divertida amb Caitlin Moran

  Caitlin Moran és una periodista i escriptora britànica i un absolut fenomen a Gran Bretanya. Va ser la primera periodista dona que va escriure en una revista musical, Melody Maker. Amb només 13 ja va escriure una novel·la i ara, les seves dos últimes novel·les publicades a Catalunya per Anagrama han estat un èxit de vendes però sobretot un èxit de simpaties, perquè Caitlin Moran parla clar, ben clar, del que significa ser dona, i sobretot del que significa tenir opinions pròpies.

 • "Fragments d'un discurs amorós" de Roland Barthes, l'amor sobre paper

  "Fragments d'un discurs amorós" de Roland Barthes, l'amor sobre paper

  En Martí Sales parla del llibre "Fragments d'un discurs amorós" de Roland Barthes escrit el 1977 i ara editat per primer cop en català per Àtic dels llibres. Aquest és el llibre més celebrat de l'autor francès i és una aproximació minuciosa i gairebé quirúrgica a l'amor i al desig.

 • La guerra silenciada de Franco, en còmic

  La guerra silenciada de Franco, en còmic

  Avui descobrim la novel·la gràfica de Jaime Martín on relata la guerra silenciada de Franco al sud oest del Marroc durant els anys 60 on van morir molts espanyols. El pare de Martín hi va anar a fer la mili sense saber què es trobaria.

 • Posa un francès a casa!

  Posa un francès a casa!

  Lluís Morral, de la Llibreria Laie, ens recomana els nous llibres de Pierre Lemaitre, l'últim premi Goncourt editat per Alfaguara i Bromera.

 • Una heroïna de còmic amb bombo!

  Una heroïna de còmic amb bombo!

  Avui, Agustina Guerrero ens presenta la nova aventura de "La Volátil, Mamma mía", en què l'heroïna d'aquest còmic està embarassada. Editat per Lumen

 • Miguel Brieva dibuixa la crisi

  Miguel Brieva dibuixa la crisi

  Miguel Brieva, un dels il·lustradors més importants del país, presenta 'Lo que me está pasando', un retrat de la crisi socio-econòmica que ens envolta en la seva primera novel·la gràfica.

 • Ana Oncina i José Ja Ja Ja, el futur del còmic

  Ana Oncina i José Ja Ja Ja, el futur del còmic

  El Saló del còmic serà el gran punt de trobada d'aquest cap de setmana pels amants de la ciència-ficció, els superherois i les historietes. Ens avancem a la cita amb la visita de dos dels autors nominats al premi del saló a l'autor revelació espanyol del 2014: Ana Oncina, creadora de 'Croqueta y empanadilla' publicat per La Cúpula i José Ja Ja Ja, creador de 'Culto Charles' editat epr Fulgencio Pimentel. Els altres nominats al premi són: Antonio Hitos, Mamen Moreu i Miki Montlló.