Consultori digital

S'han trobat 317 resultats.

 • "Clicats": Sant Jordi a les xarxes, el Dia Mundial de la Veu o el vídeo de Red Bull dels castellers
  Escolta àudio

  "Clicats": Sant Jordi a les xarxes, el Dia Mundial de la Veu o el vídeo de Red Bull dels castellers

  Avui al "Clicats" descobrim quines són les previsions de Sant Jordi que fan les xarxes; ens fixem en el llibre "Empantallados, como convivir con hijos digitales", de Santiago Moll; parlem del Dia Mundial de la Veu, que es va celebrar ahir diumenge, i del vídeo de Red Bull que s'ha fet viral sobre els castellers de Vilafranca, que ha arribat als 100 milions de visites. Amb Albert Cuesta, Albert Murillo, Genís Roca i Mariola Dinarès.

 • Clicats: April Fools Day, l'OFFF Festival i saber a quines "start-ups" hem d'invertir
  Escolta àudio

  Clicats: April Fools Day, l'OFFF Festival i saber a quines "start-ups" hem d'invertir

  L'actualitat tecnològica passat per la nova edició de l'OFFF Festival al Museu del Disseny de Barcelona i l'aplicació anomenada A World of Poetry, basada en l'obra poètica de Joana Raspall. Les millors bromes tecnològiques de l'April Fools Day, que ha estat aquest dissabte, i les darreres novetats sobre el Samsung Galaxy S8. Voleu invertir en "start-ups"? La Mariola Dinarès ha entrevistat Carlos Blanco, emprenedor i inversor.

 • "Clicats": Els canvis a Whatsapp, les càmeres de videovigilància, les xarxes socials i el terrorisme
  Escolta àudio

  "Clicats": Els canvis a Whatsapp, les càmeres de videovigilància, les xarxes socials i el terrorisme

  Els gestors de Whatsapp estudien la possibilitat d'explotar comercialment aquesta aplicació; els xinesos acceleren el desenvolupament de la tecnologia de videovigilància, i les xarxes socials s'han convertit en una nova eina de col·laboració ciutadana en investigacions vinculades al terrorisme. Són alguns dels temes que han tractat avui els nostres experts de l'espai "Clicats": Albert Cuesta, Albert Murillo, Genís Roca i Mariola Dinarès.

 • "Clicats": Alexa, Wikileaks i code.org
  Escolta àudio

  "Clicats": Alexa, Wikileaks i code.org

  Avui al "Clicats" hem descobert com es pot fer de manera fàcil l'aprenentatge del codi a les escoles. L'Alexa de l'Echo Dot d'Amazon et permet fer consultes de tot tipus. Què diu la darrera filtració de Wikileaks? Què és la tecnologia per a sèniors. Amb Albert Cuesta, Albert Murillo, Genís Roca i Mariola Dinarès.

 • "Clicats": Nintendo Switch, el retorn d'Uber a Barcelona i la voluntat digital
  Escolta àudio

  "Clicats": Nintendo Switch, el retorn d'Uber a Barcelona i la voluntat digital

  Al "Clicats" d'avui, juguem a munyir vaques amb la Nintendo Switch, parlem del retorn d'Uber a Barcelona i expliquem en què consisteix la llei de voluntats digitals que regula el llegat dels difunts a la xarxa. Amb Albert Cuesta, Albert Murillo, Genís Roca i Mariola Dinarès.

 • MWC: el balanç
  Escolta àudio

  MWC: el balanç

  Albert Cuesta fa un balanç d'aquesta nova edició del MWC. Les seves conclusions són que no hi ha ha cap anunci destacable en telèfons; que encara falten dos anys perquè es pugui contractar el 5G, que de moment no existeix; que hi ha molta activitat entre subministradors d'equipament i operadores per posar en marxa proves pilot; i que és el final del roaming.

 • MWC17, dia 4: Vodafone apuja tarifes, seguint els passos de Movistar i Orange
  Escolta àudio

  MWC17, dia 4: Vodafone apuja tarifes, seguint els passos de Movistar i Orange

  Les principals operadores de telefònica apujaran els preus. Telefònica presenta una xarxa de 4G que cap en una motxilla de 3,2 kg, amb bateries que duren dos dies. Instal·len antenes de telefonia mòbil dins de fanals urbans, perquè no es noti tant que hi són. El 4YFN bat rècords de participació, i es consolida com un saló amb entitat pròpia. Segons Albert Cuesta, ja va sent hora que se celebri en unes dates diferents que el MWC, per poder-li dedicar més temps. Avui, atents a la cimera Women4Tech.

 • MWC17, dia 3: el nou model de Nokia 3310 no porta idioma català
  Escolta àudio

  MWC17, dia 3: el nou model de Nokia 3310 no porta idioma català

  Albert Cuesta destaca les novetats del congrés mundial de mòbils. Per exemple, la versió actualitzada del telèfon Nokia 3310, molt popular quan es va llançar, l'any 2000. Cuesta diu que no és tan indestructible com aquell, i el model no porta al menú el català. També ha visitat l'estand de Vodafone, on s'exposa un artefacte que es posa a la cua de les vaques embarassades i avisa una hora abans que vagin de part.

 • Especial "Clicats" al Mobile World Congress: "El 5G serà una progressió, no una revolució"
  Escolta àudio

  Especial "Clicats" al Mobile World Congress: "El 5G serà una progressió, no una revolució"

  Els nostres experts Albert Cuesta, Genís Roca i Albert Murillo s'han submegit en el MWC i han parlat amb empreses del sector com Samsung i Vodafone, amb el món de les apps vinculades a la sanitat i amb el ministre colombià de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions. També han jugat amb la nova consola Nintendo Switch.

 • MWC17, dia 2: "Hi ha Pokémons amagats a la fira"
  Escolta àudio

  MWC17, dia 2: "Hi ha Pokémons amagats a la fira"

  Albert Cuesta fa un aperitiu del que oferirà la segona jornada del Mobile World Congress a Barcelona: cotxes connectats, la vessant social del congrés i la conferència de John Hanke, el fundador de Niantic: la companyia que va crear el popular joc de mòbils "Pokémon Go". L'estrella del primer dia va ser el creador de Netflix, i l'anunci del primer cotxe elèctric de Seat. Un tastet del MWC17, abans de l'especial "Clicats" d'avui a "El matí de Catalunya Ràdio" a les 11: una hora dedicada al certamen tecnològic.

 • MWC2017 dia 1: "Blackberry i Nokia tornen d'entre els morts"
  Escolta àudio

  MWC2017 dia 1: "Blackberry i Nokia tornen d'entre els morts"

  Albert Cuesta explica les novetats tecnològiques es presenten al Mobile World Congress de Barcelona aquest 2017. L'inici del certamen, marcat per Telefónica, Samsung, Huawei, Blackberry i Nokia. "El 'big data' i la privacitat seran clau en aquesta edició."

 • "Clicats": El Caterpillar indestructible; el Liam Patton i els negocis de FB
  Escolta àudio

  "Clicats": El Caterpillar indestructible; el Liam Patton i els negocis de FB

  Un estudi sobre esports electrònics a nivell d'audiència i un vídeojoc que es presentarà a nivell mundial i que està fet a Catalunya. Torna la ferramenta als "Clicats" amb un smartphone industrial/militar indestructible. Tres anys que Facebook va comprar WhatsApp, i comentarem quina estratègia hi ha al darrere d'aquest tipus d'operacions. Per què compren, i què passa quan s'equivoquen.

 • Albert Cuesta: "Per què els volem, els robots?"
  Escolta àudio

  Albert Cuesta: "Per què els volem, els robots?"

  Els robots ens deixaran sense feina? Qui es fa responsable del mal que puguin fer? Cal considerar-los persones electròniques i fer que paguin impostos? L'Albert Cuesta ha anat al Parlament Europeu per investigar-ho.

 • Clicats: La nova app de Catalunya Ràdio; el futur i els robots i el judici del 9-N a les xarxes
  Escolta àudio

  Clicats: La nova app de Catalunya Ràdio; el futur i els robots i el judici del 9-N a les xarxes

  Catalunya Ràdio està d'estrena: una nova aplicació amb nou disseny i més funcionalitats. A Brussel·les s'està discutint sobre la legislació civil sobre els robots. Com afectarà el món laboral la presència de robots? Aquest 6-F va ser intens, també a les xarxes. Ho expliquem tot plegat amb Genís Roca, Albert Cuesta, Albert Murillo, Mariola Dinarès i Ferran Auberni, editor de continguts digitals de Catalunya Ràdio.

 • "Clicats": Yacuza, el telèfon insegur de Trump i les normes d'etiqueta al món digital
  Escolta àudio

  "Clicats": Yacuza, el telèfon insegur de Trump i les normes d'etiqueta al món digital

  El 24 de gener ha sortit el videojoc "Yakuza 0". Un nou títol d'una nissaga de la PlayStation 4 mítica. El telèfon insegur de Donald Trump. I la reacció del món tecnològic al #MuslimBan. Les normes d'etiqueta, cortesia i bona educació. De les específiques que han aparegut amb les noves tecnologies, i de les clàssiques que ara s'han vist modificades amb tot el fet digital. I les xarxes ensenyen el millor i el pitjor de la societat. Amb Albert Murillo, Albert Cuesta, Genís Roca i Mariola Dinarès.