TOTS ELS ÀUDIOS

S'han trobat 1584 resultats.

 • De les batalles de galls al combat de glosa
  Escolta àudio

  De les batalles de galls al combat de glosa

  Les batalles de galls són un fenomen viral. Els rapers improvisen i després els vídeos de les actuacions tenen milers de visites a la xarxa. Al "Popap" reivindiquem la glosa catalana, que s'hi assembla molt i volem que es popularitzi. En parlem i fem un combat improvisat amb Quim Rutllant, Francesc Ribera "Titot", Laia Pedrol i Martí Ruiz.

 • Patry Jordan, la youtuber catalana amb 20 milions de seguidors
  Escolta àudio

  Patry Jordan, la youtuber catalana amb 20 milions de seguidors

  Mariola Dinarès entrevista Patry Jordan, una de les pioneres a Youtube amb continguts de bellesa i activitat física. La gironina ens explica que ara viu a Andorra i com gestiona tots els 7 canals que té. És de les primeres catalanes que s'ha fet un lloc a la xarxa mundial i no deixa d'innovar. El Roc Massaguer, "Outconsumer", li fa el Popap Challenge.

 • "Les sancions que han imposat a Facebook són xavalla per a ells, les pagaran. Ja han fet negoci"
  Escolta àudio

  "Les sancions que han imposat a Facebook són xavalla per a ells, les pagaran. Ja han fet negoci"

  Víctor Roselló, advocat especialitzat en noves tecnologies i propietat intel·lectual, analitza al "Popap" les últimes sancions a Facebook i WhatsApp imposades per l'Agència Espanyola de Protecció de Dades per haver fet un ús irregular de dades dels usuaris.

 • #StoryTxelling: Trumblr
  Escolta àudio

  #StoryTxelling: Trumblr

  Cafeteries trumblr, espectacles trumblr... què coi són?

 • Popap, de 13 a 14 h - 20/03/2018
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 20/03/2018

  De les batalles de galls als combats de glosa. El "Popap" s'ha proposat fer viral un combat de glosa que ha tingut lloc a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio, amb els músics i glosadors Francesc Ribera, "Titot", Laia Pedrol i l'acordionista Martí Ruiz, amb la col·laboració del nostre company del programa "Mans" Quim Rutllant. A l'"Informatiu xarxes", Mariola Dinarès parla amb Víctor Roselló, advocat especialista en tecnologia, de la sanció a Facebook i WhatsApp, per l'ús fraudulent de dades dels usuaris. I Roc Massaguer, "Outconsumer", fa el "Popap challenge" a Patry Jordan.

 • Digue'm què vols ser i et diré què has d'estudiar
  Escolta àudio

  Digue'm què vols ser i et diré què has d'estudiar

  Fem un consultori d'orientació acadèmica amb Marta Sabadell de DEP Institut i Educaweb. El Saló de l'Ensenyament ha apostat aquest any per l'orientació i ara comença la tria. Es calcula que el 65% dels nens d'ara tindran una professió que encara no existeix. Mariola Dinarès proposa noves professions i pregunta als tècnics quins estudis cal fer per accedir-hi.

 • Arkano i Blon denuncien atacs d'homofòbia arran del petó que s'ha fet viral
  Escolta àudio

  Arkano i Blon denuncien atacs d'homofòbia arran del petó que s'ha fet viral

  Mariola Dinarès entrevista Arkano i Blon. És la primera vegada que els dos rapers parlen del petó als llavis que es van fer a Múrcia en una batalla de galls i que ha generat enrenou a les xarxes. Aquest gest no va ser entès per molts dels seus seguidors i han rebut molts insults per xarxes. Tots dos denuncien homofòbia i masclisme en el rap.

 • Els anuncis que fan més ràbia
  Escolta àudio

  Els anuncis que fan més ràbia

  Carles Valdés, expert "Popap" en publicitat i director creatiu de l'agència de publicitat Vimema, fa un rànquing amb l'ajuda dels oients dels anuncis que fan més ràbia. Això sí, avisa que encara que un anunci no ens agradi no vol dir que no sigui efectiu.

 • #StoryTxelling: Nens
  Escolta àudio

  #StoryTxelling: Nens

  Busquem canalla per al nostre espectacle.

 • Popap, de 13 a 14 h - 19/02/2018
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 19/02/2018

  Mariola Dinarès conversa amb Marta Sabadell, orientadora acadèmica i professional de DEP Institut i d'Educaweb, sobre les noves professions i els nous estudis, molts relacionats amb la tecnologia, internet i les xarxes socials. Al "Popap" també hem conversat amb els rapers Arkano i Blon, que han rebut atacs homòfobs per haver-se fet un petó durant una batalla de galls. A l'espai de publicitat, Carles Valdés, director creatiu de Vimema, ens porta els anuncis que fan més ràbia... que no vol dir que no siguin efectius o que siguin dolents!

 • Halldor Mar: "Molta gent ha descobert el català gràcies a la música"
  Escolta àudio

  Halldor Mar: "Molta gent ha descobert el català gràcies a la música"

  A "Vida digital", la Mariola Dinarès entrevista el músic islandès Halldor Mar. El mes de novembre va treure un nou disc titulat "Records" i ara està a punt d'estrenar un nou programa a TV3, "Katalonsky".

 • "La Viquipèdia és un dels exemples de fins a on pot arribar internet"
  Escolta àudio

  "La Viquipèdia és un dels exemples de fins a on pot arribar internet"

  La Viquipèdia en català fa disset anys. El primer article s'hi va penjar el 16 de març del 2001 i ja té gairebé 600 mil entrades. Àlex Hinojo, activista pel coneixement lliure i pels drets digitals, director d'Amical Wikimèdia i cofundador de Drets Digitals, explica quina va ser aquesta primera paraula en català a l'enciclopèdia en línia i quin futur veu a la plataforma.

 • "Activa la bomba", el vídeo viral d'Ovella Xao pel seu nou disc
  Escolta àudio

  "Activa la bomba", el vídeo viral d'Ovella Xao pel seu nou disc

  El grup sabadellenc Ovella Xao està a punt de treure un nou treball discogràfic, el primer no autoproduït. Surt a la venda el 19 de març amb el títol 'Cant corral'. Per promocionar-lo han gravat un vídeo que vol causar impacte a les xarxes.

 • Popap, de 13 a 14 h - 16/03/2018
  Escolta àudio

  Popap, de 13 a 14 h - 16/03/2018

  Mariola Dinarès descobreix la vida digital del músic islandès Halldor Mar, que està a punt d'estrenar el programa "Katalonski", a TV3, i que ha tret fa poc el disc "Records". A l'informatiu xarxes del Popap hem parlat amb Àlex Hinojo, director d'Amical Wikimedia, del 17è aniversari de la Viquìpèdia. A la part final del programa ens han visitat els Ovella Xao, que estan aconseguint un èxit viral amb el seu vídeo "Activa la bomba".

 • Parlem amb l'actriu que s'ha fet passar per "influencer" i ha enganyat les marques
  Escolta àudio

  Parlem amb l'actriu que s'ha fet passar per "influencer" i ha enganyat les marques

  La compra de seguidors a xarxes a debat. Mariola Dinarès entrevista a l'actriu Almudena Ripamonti que ha participat al projecte Sirena com a falsa "influencer". La idea és de Luis Gil, director general per Espanya i Portugal de Human to Human, una agència especialitzada en "influencer marketing". Roc Massaguer, "Outconsumer", analitza la campanya i el negoci dels "influencers".