MeteoTerra 230 – El salsafí, una arrel molt singular
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTerra 230 – El salsafí, una arrel molt singular

El salsafí s'ha convertit en una exquisidesa gastronòmica cada vegada més reconeguda. Jordi Puig ens descriu aquesta planta de la família de les compostes, com ha evolucionat el seu conreu a Catalunya, les seves propietats i les característiques que ca tenir en compte per cultivar-lo.

Pregunta: A quina zona de Catalunya és cultiva majoritàriament el salsafí?
Premi: 1 ampolla de vi XIC VERMELL elaborat de la varietat Xarel·lo vermell. Cultiu ecològic i collit a mà, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS