MeteoTerra 210 – El bròquil, un prodigi alimentari
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player

MeteoTerra 210 – El bròquil, un prodigi alimentari

El bròquil és un producte restringit a la tardor i a principis de primavera, si bé ara el podem trobar tot l'any. Un cultiu extraordinàriament fàcil que no té cap complicació especial. Jordi Puig ens presenta quines en són les varietats més famoses, el paper tan important que ha tingut en el passat, i explicarà les diferències entre el bròquil i la coliflor. Què deriva de què? I té unes propietats vitamíniques que et sorprendran.

Pregunta: Quina quantitat de vitamina C té el bròquil respecte a la de la taronja?
Premi: 1 ampolla de cava Brut Nature Gran Reserva, criança de 5 anys a l'ampolla, elaborat amb el cupatge tradicional de les varietats del cava: macabeu, xarel·lo i parellada del Penedès, gentilesa de Caves Agustí Torelló i Mata.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS