MeteoTerra 202 – El moniato, el gran oblidat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player

MeteoTerra 202 – El moniato, el gran oblidat

El moniato sempre ha estat el germà pobre de la patata perquè era un producte destinat a l'alimentació dels animals. El nostre col·laborador de MeteoTerra, Jordi Puig, ens explica les dificultats que ha hagut de superar aquest producte, ens en mostra les propietats nutritives, les varietats que es conreen i ens explica quina és la situació actual de la producció. Us agraden? En mengeu?

Pregunta: De quin color majoritari és l'interior dels moniatos de varietat local de Catalunya?
Premi: 1 ampolla de cava Brut Gran Reserva, de l'anyada 2011, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS