Anar a la navegació principalAnar al contingut
MeteoMauri

MeteoTaula 306 – Formatges de pagès Reixagó

Durada: 11 min
04/10/2018
Situada al Lluçanès, des de fa dècades hi ha una granja que es dedica a l'elaboració de formatges, és Reixagó. Joan Ignasi Majó i Cristina Majó, propietaris, ens expliquen el funcionament de la granja i mostren sense embuts el cicle de vida de les vaques, el seu menjar i l'elaboració de formatges.

Pregunta: El formatge Reixagó està fet amb llet crua de cabra o llet crua de vaca?
Premi: Un lot amb agredolç de taronger de 250 g, dos pots de mel de 250 g (amb gelea i pell de taronja) i dos pots de mel de 125 g (de romaní i ametlles), gentilesa de Mels Alemany.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

Àudios