MeteoTaula 287 – La cuina Pirinenca de la Cerdanya
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 287 – La cuina Pirinenca de la Cerdanya

El compromís pel territori i la qualitat del món de la restauració de la Cerdanya té un nom: la cuina pirinenca de la Cerdanya. Ramon Torruella, president de Cuina Pirinenca de la Cerdanya, ens parla dels objectius, de les característiques d'aquesta cuina i com els podem reconèixer.

Pregunta: a la cuina pirinenca de la Cerdanya hi trobem plats de caça i pesca?
Premi: una ampolla de cava gran reserva barrica, gentilesa d'Agustí Torelló i Mata

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS