MeteoTaula 242 – Els xipirons al plat al Restaurant Asmundo
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 242 – Els xipirons al plat al Restaurant Asmundo

Seiem a taula d'un dels restaurants més emblemàtics de Sant Carles de la Ràpita, el restaurant Asmundo. Segis Martí (Segismundo) i Noemí Martí, pare i filla cuiners, ens presenten les maneres de cuinar els xipirons per treure'ls el màxim gust i profit.

Pregunta: Com es deia el Restaurant Asmundo quan va obrir fa 100 anys?
Premi: LOT amb 4 pots de mel de 250 grams de pell de taronja, avellana, romaní, taronger i 1 pot de pol·len de 125gr, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS