MeteoTaula 233 – Un restaurant en un monestir benedictí
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

MeteoTaula 233 – Un restaurant en un monestir benedictí

Ens entaulem en un indret ple d'història, el monestir benedictí de Sant Feliu de Guíxols, al restaurant El Ginjoler. Els propietaris, Carme Picas, cuinera, i Xavier Guabu, cambrer, ens descriuen quin tipus de cuina fan i els plats amb què ens delectaran.

Pregunta: Quines són les dues premisses del Ginjoler?
Premi: 1 ampolla de cava brut reserva del 2013, gentilesa de caves Agustí Torelló i Mata.

>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS