MeteoTaula 205 - "¿Qué vino con este pato?", amb Ferran Centelles
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player

MeteoTaula 205 - "¿Qué vino con este pato?", amb Ferran Centelles

Ferran Centelles és, possiblement, el millor "sommelier" del país i tot un referent internacional. Amb ell, desgranem el seu llibre "¿Qué vino con este pato?" una combinació perfecta entre les teories clàssiques i les actuals sobre maridatge arrodonit amb anècdotes viscudes en el millor restaurant de món, El Bulli.

Pregunta: A quin conegut restaurant de primer nivell va servir com a "sommelier" Ferran Centelles?
Premi: Un exemplar del llibre "¿Qué vino con este pato?"
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat amb el teu nom, cognom i població.

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS