MeteoTaula 203 -  Seiem a taula al Celler de l'Aspic
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player

MeteoTaula 203 - Seiem a taula al Celler de l'Aspic

El Celler de l'Aspic és un restaurant situat al cor del Priorat, a Falset, on el menjar i el vi de qualitat es fusionen. Toni Bru, propietari, cap de cuina i sommelier, ens parla dels detalls del seu restaurant que, sense cap mena de dubte, està impregnat de els olors i els sabors d'una terra com el Priorat amb tocs de mar, per la proximitat amb el delta de l'Ebre.

Pregunta: Al Celler de l'Aspic cuiden molt els vins de DOs catalanes. Quines són les dues DOs amb més representació?
Premi: Lot amb 5 pots de mel de 250 grams, de romaní, pell de taronja, gelea, ametlles i taronger, gentilesa de Torrons i Mels Alemany.
>>Envia la resposta a meteomauri@catradio.cat

MÉS ÀUDIOS DEL PROGRAMA

SECCIONS